Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Film "On the milky road" Emira Kusturice otvara 45. FEST!

Očekujemo da će se na samom otvaranju pokloniti Monica...

 Izvor: foto: Promo

Dugo očekivano ostvarenje našeg čuvenog reditelja konačno stiže pred beogradsku publiku, i to upravo na predstojećem FEST-u. Rad na filmu trajao je tri godine, ekipa je sa prekidima snimala ukupno 50 nedelja, bilo je angažovano 5000 statista, izvedeno 800 eksplozija...

Veliku pažnju u Andrićgradu izazivala je legendarna lepotica, Monica Bellucci, koja tumači glavnu žensku ulogu. Uz nju uloge tumače i Sloboda Mićalović, Predrag Miki Manojlović, ali i sam Kusturica, koji je, premda već ima glumačkog iskustva, prvi put na sebe preuzeo i glavnu mušku ulogu.

Film je inspirisan Kusturičinim segmentom iz omnibusa "Razgovori sa Bogovima", koji je prikazan na 43. FEST-u.

Priča je podeljena na tri dela i prati određene kritične periode u životu jednog čoveka i njegove zemlje- težak period rata, period procvata kada se zaljubljuje u ženu koja je spremna da žrtvuje sve za njega, i njegovi poslednji dani kada se osvrće na svoju turbulentnu prošlost.

"Ovo je priča o moralu, vjeri i uvjerenju, što je danas zaboravljena kategorija," izjavio je Kusturica.

„Na mlečnom putu“ je premijerno prikazan u takmičarskom programu festivala u Veneciji gde je dobio „Mladog zlatnog lava“, a biće prikazan van konkurencije na 45. FEST-u, koji će se održati od 24. februara do 5. marta 2017.

Software:Adobe Photoshop CS6 (Macintosh) Created: 2015:10:11 23:32:10

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity