Rađena prema besteleru Big Little Lies iz 2014., istoimena serija koju potpisuju producent David E. Kelly (tvorac kultnih tv naslova kao što su: Ally McBeal, Chicago Hope, The Practice i Boston Legal) te režeser Jean-Marc Vallée koji stoji iza nagrađivanih filmskih ostvarenja Dallas Buyers Club i Wild, postala je najiščekivaniji HBO show još od Game of Thronesa.

Razloga za išekivanje premijere koja se 20. februara emituje i u našoj zemlji, više je nego dovoljno.

Sva navedena imena i njihov rad govore sami za sebe. Čak i pre nego smo saznali sve ove informacije, trejler kao najava serije bio je dovoljan da zaokružimo datum u kalendaru i rezervišemo to veče za tv projekciju sa drugaricama.

Radnja se dešava u kalifornijskom gradiću Montereju, a priča se vrti oko tri majke koje imaju decu predškolskog uzrasta. Na prvi pogled njihov život izgleda idilično, ali kako radnja odmiče na površinu izlaze brojne tajne, govorkanja i zlobne glasine, istina prerasta u u laž i polako se otkriva mračna pozadina priče koja kulminira ubistvom.

Zvezdanu glumačku ekipu predvode; Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Alexander Skarsgård, Adam Scott i Zoë Kravitz.

U pitanju je mini serija koja za sada broji sedam nastavaka.

Međutim, po reakcijama nestrpljive publike, po svoj prilici još jedna sezona ove serije već je u najavi!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/