Od kada je došla na čelo Diora Maria Grazia Chiuri se potrudila da osvoji srca svih onih koji su sumnjali da je ona sposobna za veliko i uspešno poglavlje u francuskoj kući. U njene krhke, ženstvene modele zaljubile su se i dame sa A liste koje su upravo u Marijinim kreacijama prošetale na crvenim tepisima prestižnih filmskih nagrada koje su u toku...

Među prvim zvezdama koje su promovisale Dior haljine su bile Jennifer Lawrence i Bella Hadid. Lepa Jenn je skoro na svaku premijeru svog novog filma Passengers, blistala u kreacijama iz Dior Spring 2017 kolekcije, dok je Bella mamila poglede u prozirnim princess haljinama na mnogobrojim after-partyima. 

foto: Profimedia

foto: Instagram / bellahadid

Senzualne, eterične kreacije prozirnog tila sa svetlucavim, sitnim vezom i apstraktnim, grafičkim motivima i suptilnim, feminističkim natpisima... nije ni čudo što su ovi modeli, pomalo i girly postali najomiljenije haljine celebrity dama.

Među damama koje su se opredelile za Diorove kreacije iz prolećne kolekcije je i Natalie Portman koja je svoj trudnički stomačić kamuflirala unikatnom kreacijom koja je prilagođena njenom drugom stanju..

foto: Profimedia  

Poslednja u nizu koja je oduševila sve Diorovom bajkovitom kreacijom je Nicole Kidman.

Koja li je sledeća osoba koja će se pojaviti u sada već iconic modelima Diora?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/