Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Elle preporuka: Pozorišna predstava "DAR"

Zašto treba živeti u trenutku!?

 Izvor: foto: Promo

Predstava ''Dar'' prikazuje dečaka Kostu i njegovu porodicu od njegovog rođenja do puberteta. To je priča o ljubavi, različitostima, prihvatanju sebe i drugih. Kosta je poseban i drugačiji. On ima dar. Naučiće svoju porodicu da ponovo voli, okupiće ih i vratiti pravim vrednostima, a sve nas podsetiti na smisao našeg postojanja na svetu.

Kroz predstavu na nesvakidašnji, duhovit i dirljiv način publika će moći da podseti sebe da treba malo usporiti u životu i gledati u one do kojih nam je stalo, a koje često uzimamo zdravo za gotovo računajući da će uvek biti pored nas. Trenutak je taj koji čini život lepšim i ne treba ga propuštati razmišljajući o prošlosti koju ne možemo da promenimo i brinuti o budućnosti koju ne možemo da predvidimo.

“Dar” daje novu definiciju društveno angažovanog teatra, izaziva buru emocija i rađa suptilne, ali duboke promene u svakom od nas.

U predstavi po tekstu Milene Đorđević, a u režiji Miloša Đorđevića igraju Boba Latinović, Stojan Đorđević, Milan Kovačević, Milena Đorđević, Maja Ranđić i Zorana Bećić/Jelena Ćuruvija. Pozorišna predstava “Dar“ naći će se na repertoaru KC Grad, u utorak 28.2.2017. godine sa početkom u 21h.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity