Kao što iz meseca u mesec pominjemo, produkcija TV serija i dalje je sve jača i impresivnija.

Što svakako delom možemo zahvaliti i Netflixu i HBO (a do nedavno i FX kablovskom kanalu) koji fantastične naslove izbacuju kao na pokretnoj traci.

Ovog meseca slobodno vreme rezervirali smo za tri nova naslova, jer u njima vas očekuje kao prvo red izvrsnih glumaca, pa red napetosti, tu su posebne sposobnosti, ali i red glamura starog Hollywooda.

Ako nemate ideju šta biste novo i kvalitetno pogledali, naročito u moru mnogobrojnih serija, bacite oko na predloge u nastavku.

Feud: Bette and Joan

Moramo priznati kako smo ovog meseca najviše uzbuđeni zbog ove serije Feud. Feud će kroz nekoliko sezona doneti priče o najpoznatijim 'poznatim' svađama u istoriji. Prva sezona naslovljena je Bette and Joan, i u svojih osam epizoda u fokus stavlja smrtno neprijateljstvo Bette Davis i Joan Crawford, koje je bilo najizraženije tokom snimanja njihovog jedinog zajedničkog filma What Ever Happened to Baby Jane? 

Bette glumi Susan Sarandon, dok Joan igra Jessica Lange, što su već dva velika razloga za gledanje. 

Treći je oživljavanje glamura i drame zlatnog doba Hollywooda, ali i kultura poznatih ličnosti, tračevi, starenje, te tuga koje se tematski provlače prvom sezonom. Režiser Ryan Murphy već je predstavio i drugu sezonu serije koja će u fokus staviti Dianu i princa Charlesa.

Big Little Lies

Sjajan izbor glumaca i visoka produkcija koja je seriji osigurala zavidnu estetiku učinili su Big Little Lies jednim od najvećih aktuelnih TV hitova. Prepuna zapleta, misterija i napetosti, gledaoca drži prikovanim za ekran, a u tome definitivno pomažu i Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård te Zoë Kravitz. 

Serija je svojevrsna mračnija, dramska verzija Desperate Housewives i govori o naizgled savršenim porodicima u idiličnom kaliformnijskom okrugu. Ipak, idila se gubi sa vidika kada na scenu stupaju ubistva, prevare, a tajne se razotkrivaju.

Legion

David Haller mladić je sa mnogo problema među kojima je jedan dominantan. David, naime, nije sasvim običan čovek, kako to obično biva u ekranizacijama Marvelovih stripova, već osoba koja ima posebne sposobnosti, a koje su svojevremeno bile pogrešno protumačene kao šizofrenija. 

Legion je vezan za film X-Men, a kritičari su se složili oko nekoliko stvari - odabir glumaca je odličan, priča je inteligentna, a vizuali savršeni. Dosta razloga da jedno poslepodne posvetimo Legionu. 

Izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/