Prošle nedelje u prijatnoj atmosferi Kalemegdanske terase jedan od najboljih ženskih vokala regionalne scene Lena Kovačević predstavila je video za svoju najnoviju pesmu "Zauvek". Lena je pored verzije na srpskom jeziku, ovu pesmu otpevala i na engleskom, što je naišlo na sjajne reakcije okupljenih novinara i gostiju. 

Samo nedelju dana pre Lenine premijere imali smo takođe priliku da preslušamo srpsku pesmu za ovogodišnju Evroviziju. Zaraznu pesmu na engleskom koja se zove "In Too Deep" izvodi Tijana Bogićević, a za sada pesma se prilično dobro kotira, među top 7 je na kladionicama.

Da prolećna muzička ponuda bude raznovrsnija i zanimljivija pobrinulo se troje mladih muzičara, čije vreme (bar kod dama) tek dolazi. U pitanju su Bojana Vunturišević, Đorđe Miljenović (Sky Wikluh) i Tamara Ristić poznatija pod imenom Kezz.

Nekadašnja frontmenka benda "Svi na pod" Bojana Vunturišević obradovala nas je novim singlom "Kese etikete" koji najavljuje dugoočekivani album "Daljine" koji će ugledati svetlost dana u aprilu.

Đorđe Miljenović, poznatiji publici kao Sky Wilkuh i član benda Bad Copy, okrenuo je potpuno novi list i ponovo potvrdio status jednog od najtalentovanijih muzičara svoje generacije na našim prostorima. Bend koji predvodi Đorđe čine: Lav Bratuša - bubnjevi (Darkwood dub), ​Milan Mika Aćimović -klavijature, vokali, daire (Sopot, Vasil Hadzimanov Band), Milorad Matić - b​as, vokali (SUNSHINE, Nekontrola), ​Đorđe Todorović - ​g​itara, ​Janko Mostarlić - ​g​itara (Kanda kodža i Nebojša) i ​Marko Milošević - ​s​empler (Mkdsl). Novi albumi nose nazive "Amovi" i "Sam pao, sam se ubio" a biće objavljeni takođe u aprilu kad i Bojanin. 

Muziku koju izvode toplo preporučujemo svima koji vole dobar rock'n'roll i bluz zvuk, ali i svima onima koji već dugo pažljivo prate Đorđevu karijeru.

Nakon što je prošle godine pobedila na regionalnom konkursu "Ženski element", koji organizuju Mascom Records i Mikser festival, karijera mlade Tamare Ristić, poznatije publici kao Kezz, u kontinuiranom je usponu. Tamara je poslednjih nekoliko meseci zajedno sa Markom Miloševićem (MKDSL) u studiju radila na svom prvom albumu, a pesma "Nema mog dragana" je prvi singl koji najavljuje ovaj jedinstveni projekat na ovim prostorima.

Preslušajte na drugoj strani nove pesme domaćih izvođača koje smo pomenuli...

PageBreak

Lena Kovačević - Zauvek

Tijana Bogićević - In Too Deep

Kezz - Nema mog dragana

Bojana Vunturišević - Kese i etikete

Đorđe Miljenović - Nisam dobro 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/