Iako smo je u skorije vreme videli nasmejanu, posebno u društvu porodice, Vic mahom i dalje ima vrlo ozbiljan izgled lica po kom je još na početku karijere bila prepoznatljiva.

Britanska kreatorka je zbog neosmehivanja bila na meti medija i javnosti, pa i fanova koji su iščekivali momenat kada će se Victoria osmehnuti i opustiti. Pa i skinuti oversize naočare koje spadaju u njen obavezan detalj pri izlasku kuće. 

Do sada Victoria se nije preterano trudila da objasni svoju ozbiljnu "facu" izjavivši tek usput da se ona i te kako osmehuje, ali u okruženju porodice i bliskih prijatelja. Međutim, očito inspirisana sve jačim trendom odevnih komada sa natpisima koje šalju poruke, Vic je juče prošetala majicu kojom je objasnila zašto se nikad ne smeje.

Pogledajte na sledećoj stranici kojim sloganom je odgovorila na pitanje zašto se ne smeje...

PageBreak

Paparaci su je primetili na aerodromu Los Anđelesa prilikom dolaska u ovaj kalifornijski grad. Za putovanje Vic je izabrala belu majicu sa natpisom "Fashion Stole My Smile" koju je uparila crnim baggy pantalonama u koje je upasala malo širiju majicu.

Pomenuta majica samo oslikava koliko Vic ume da se našali na sopstveni račun i da poseduje specifičan osećaj za humor, a deo je njene kolekcije i košta 95 funti.