Jedna od najlepših glumica današnjice već neko vreme nije u fokusu medija i javnosti. Tačnije od 2013. godine kada je glumila pored Robert De Nira u filmu The Family. Za to je najviše "kriva" sama Michelle koja se povukla iz sveta filma posvetivši se porodici.

Pauza je sada završena i Pfeiffer ćemo uskoro gledati u nekoliko filmskih i tv ostvarenja.

Povodom toga ekipa magazina Interview se našla sa glumicom i obavila intervju kao i snimanje prelepog editorijala. 58-godišnja glumica čije filmove obožava ceo svet ovoga puta je bila intervjuisana od strane režisera Darrena Aronfskyjau čijem filmu Mother se vraća na filmsko platno, a u razgovoru se osvrnula i na svoje stare uloge koje su je između ostalog proslavile.

Darrena je posebno zanimalo kako je bilo na snimanju kultnog filma koji ju je proslavio, hita iz 1983. godine, Scarface koji je snimila na insistiranje producenata nakon što ju je režiser Brian De Palma odbio na kastingu, pošto ju je video u filmu Greese 2, inače prvom velikom filmu glumice.

foto: Profimedia

"Mogu samo da vam kažem da sam bila prestrašena. Snimali smo 6 meseci, Mary Elizabeth Mastrantonio i ja smo bile jedine žene na setu. Bio je to muški klub, a svi su se prilično uživeli u svoje uloge i atmosferu filma. Bilo je kao da živimo taj film. Tony (Pacino) je stalno bio negativan prema mom liku, i vrlo uverljiv u besu te sam nekoliko noći odlazila na spavanje plačući."  

foto: Profimedia

Pa kako je uspela da tako ubedljivo, neverovatno dočara svoj lik, zgodne i nadmene Elvire Hancock čiji stil obožavaju svi, kako stilisti, tako i modni urednici ali i fanovi legendarnog filma.

"Kako sam uspela? Pa, jakom voljom koja me krasi još od mladih dana. Znate kako, ja sam neko ko će da preživi sve. To mi je u prirodi. Možda ne izgledam tako, ali sam vrlo jaka i retko šta može da me omete ili izbaci iz sedla. Mislim da mi je i Elvira mnogo pomogla, jer je ona neustrašiva, samosvesna, snažna. 

foto: Profimedia

Pročitajte na sledećoj stranici u kojim filmovima ćemo gledati uskoro Michelle i koja glumica je često menjala sa njom uloge, kao i zašto je nije bilo jedno vreme na filmskom platnu ... 

PageBreak

Na pitanje zašto je nije bilo toliko dugo Michelle je odgovorila da nikada nije izgubila ljubav prema glumi, i da prosto nije bilo zanimljivih uloga u ponudi.

"Obožavam da glumim. Daleko sam ispunjenija, srećnija osoba kada radim, snimam neki film, ali vodim računa šta snimam, koliko sam odsutna od porodice, i da li ću se uklopiti u dečje obaveze. Znam, probirljiva sam, valjda su me zato malo svi i zaboravili." 

foto: Interview magazin

Michelle koja se nakon Scarface-a proslavila ulogama u ostvarenjima "Dangerous Liasons", "The Age of Innocence", "One Fine Day", "The Story of Us" i "What Lies Beneath" uskoro ćemo gledati u HBO filmu The Wizard Of Lies, zatim drami Aronofskog - Mother! pored Jennifer Lawrence, i novoj adaptaciji slavnog romana Agathe Christie "Murder On The Orient Express" u kom će platno deliti kraj Johnnyja Deppa, Penelope Cruz i Daisy Ridley. 

Tokom razgovora Michelle je otkrila zanimljivost vezanu za nju i Annette Bening.

"Ja sam trebala da igram u Bugsyju (1991), ali zbog gustog rasporeda sam ispala iz igre pa je na moje mesto došla Annette, i na tom snimanju upoznala Warrena. To se ne bi desilo da sam ja ostala i dalje u igri. Zatim je ona trebala da igra u Batman Returns (1992), ali nije uspela zbog sopstvenog rasporeda pa sam ja umesto nje tu uskočila. Tako da smo se nekako jedna drugoj odužile."

Da li će neka od ovih uloga konačno lepoj glumici doneti Oskara, za koji je bila nominovana tri puta do sada? 

Videćemo, mi joj svakako držimo fige.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/