A Ring of Truth (Michelle Cox)

Klajv i Henrijeta su definitno srodne duše, ali Klajvovo porodično imanje, bogatstvo, i porodica koja ne odobrava (i sve tajne koje gaje) mogu da unište njihovu budućnost zajedno. Druga knjiga ove misteriozne serije je puna vatrene neodoljive romantike koju ni jedan čitalac ne bi mogao da je izvadi iz ruku.

All Grown Up (Jami Attenberg)

Spolja, Andrea Bern je dizajnerka, prijatelj, ćerka, i sestra. Ono što niko ne vidi jeste da je usamljena, alkoholičarka, istrošen umetnik i ekspert u upropaštavanju svih dobrih stvari. Ali kada se pojavila proslava koja je svima promenila život navela je sve, uključujući i Andreu da razmisle šta je ustvari bitno u životu. All Grown Up je jedna realna i zabavana iskrena priča o životu jedne žene, koji je živela samo po svojim pravilima.

A Thousand Steps Home ( Elle Bor)

Žena progonjena tragedijom, mora da odgovara na iritantne pozive iz prošlosti da bi pronašla odgovore, kaznu, i ljubav koju je uvek priželjkivala. Dok je u potrazi za istinom i njenim neodgovorenim pitanjima, ukrcava se na putovanje koje je vodi ka novom imenu, drugačijem identitetu, i kompletno novom životu. Svaki neočekivani preokret i red osvojiće vas do poslednje strane.

It Happens All the Time ( Amy Hatvany )

Dva najbolja prijatelja iz detinstva podele poljubac posle školske mature dok su bili pijani, ono što sledi kasnije će im napraviti posledice kroz njihovu vezu i njihovu budućnost zauvek. Hrabro ispričana i brtalno iskrena, It Happens All the Time je knjiga za bilo koga koju obavezno treba pročitati – knjiga koja hrabro i urgentno analizira značenje pristanka.

What It Means When a Man Falls From the Sky ( Lesley Nneka Arimah)

Ova brilijantna kolekcija kratkih priča pokazuje bezuslovnu vezu izmedju roditelja i deteta, muževa i žena, i ljubavnika i prijatelja. U naslovu priče Nioma je figura poznata kao matematičar, koji ume pažljivo da izračuna i ukloni negativnu energiju iz onih koji to mogu da priušte. Ali kako će cela ova emocionalna igra uticati na lošu, nezadovoljavajuću budućnost koju je Arimah tako pažljivo zamislio (isplanirao). Svaka od ovih priča će vas dirnuti ovim portretima najkomplikovanijih ljudskih veza (odnosa).

The Absence of Evelyn ( Jackie Townsend)

Ronda putuje u Rim da se suprotstavi čoveku koji je ukrao srce njene mlađe sestre, dok njena ćerka isplovljava na obalu Vijetnama da upozna čoveka o kome je čula samo priče. Porodična priča o ljubavi, spasavanju će izazvati svakog čitaoca da se ponovo zapita šta zapravo znači voleti. Townsendova zapanjujuća avantura dokazuje da ništa – ni vreme, slomljeno srce, distanca ili opasnost – ne mogu protiv moći srca.

The Housekeeper (Suellen Dainty)

Skoro ostavljena Anne Morgan prihvata posao života da bude domaćica svom idolu iz mladosti. Nije znala da posao neće doći samo sa par tajni i prljavim vešom, nego i sa užasnim skandalima koji bi mogli da je unište zauvek. Ova knjiga pokazuje našoj kulturi koja je toliko opsednuta slavom da je slava još uvek van naše kontrole.

The Idiot ( Elif Batuman )

Od hodnika Harvarda do ulica Pariza, ovaj roman će vas odvesti na predivan put kroz prvu ljubav. Avantura od prve do poslednje strane.

Sorry to Disrupt the Peace ( Patty Yumi Cottrell)

Dosadni život Helen Moran se totalno prevrnuo naopačke kada je saznala za samoubistvo njenog usvojenog brata. Kupuje kartu u jednom smeru za Milvoki sa nadom da će otkriti razlog koji stoji iza njegove smrti.

No One is Cooming to Save Us ( Stephanie Powell Watts)

J.J. Ferguson je imao dva cilja kada se vratio kući u Pajnvud, Severnu Karolinu: da ostvari svoj san i da potraži svoju simpatiju iz srednje škole, Ejvu. Samo što je doputovao, saznaje da je Ejva udata i da očajno želi bebu. Njegov plan je da pokvari Ejvin porodični život, tako što će je naterati da se zajedno sa njim zapita o trenutnom životu i šta zapravo želi.

Tekst: Sofija Bencun

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/