Prošlo je četrdeset godina od poslednje filmske adaptacije čuvene misterije Agathe Christie sa glumačkom postavom koju su predvodili Albert Finney i Sean Connery u glavnim ulogama, hita koji je osvojio publku gde god se prikazivao. 

Nastao prema romanu kraljice krimi priča film prati jednu grupicu putniku (njih 13) koji putuju kroz Evropu slavnim vozom. Kada se desi misteriozno ubistvo, na scenu stupa čuveni inspektor Hercule Poirott koga glumi britanski nagrađivani glumac Kenneth Branagh. 

Mi smo pogledali trejler i priznajemo da sm prilično oduševljeni, te iako neki od nas skoro znaju radnju napamet, ipak smo radoznali da vidimo kako se Kenneth snašao u ulozi detektiva ali i reditelja! Plus, tu je i naša mezimica Michelle Pfeiffer i mezimac Johnny Depp, tako da ako ste čuli vrisak radosti danas oko 14h, došao je iz redakcije Elle.rs.

Šalu na stranu, izgleda da je Kenneth Branagh uspeo da jedno književno krimi delo prenese novim generacijama adaptacijom klasika Murder on the Orient Express. U tome mu pomažu Josh Gad, Judi Dench, Penélope Cruz, William Defoe i zato strpljivo čekamo novembar kada će film doči u bioskope. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/