Kultna tv serija "Dinasty" uskoro će doživeti rimejk na malim ekranima! Iako će američka i britanska publika od jeseni ponovo moći da se uživi u intrige, svađe i raskoš bogatih porodica Carrington i Colby, ova "dinastija" je prilično drugačija od originalne koja se emitovala od 1981. do 1989. godine.

Jedna od najpopularnijih serija u istoriji televizije proslavila je mnoge glumce među zvezde kao što su Linda Evans, Joan Collins, Heather Locklear.

U sapunici koja startuje ove jeseni nosioci glavnih uloga su opasnica Elizabeth Gillies koja tumači lik Fallon Carrington, Nathalie Kelley u liku Cristal i Grant Show kao Blake. Scanario su napisali Josh Schwartz i Stephanie Savage tvorci serije Gossip Girl pa se pretpostavlja da će ova Dinastija ipak biti prilagođena mlađoj publici koja iz epizode u epizodu pratila dugodovštine Serene i Blair.

Posebno interesovanje media je bilo usmereno ka liku Alexis Colby, tj. ko će u rimejku da je glumi. 

Ostajemo da vidmo da li će se i ko će se pojavitu u ulozi najpopularnije zlobnice, a sudeći po trejleru, očekuje nas zanimljivo i napeto ostvarenje upakovano u formu sapunice, koje smo tako obožavali na područiju bivše Jugoslavije. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/