Beogradski festival igre i direktor Baleta Drezden Frankfurt i koreograf Jakopo Godani organizovaće 2. i 3. septembra 2017. godine audiciju za igrače iz Beograda i regiona. 

Audicija će se održati u prostorijama Baletske škole Nacionalne fondacije za umetničku igru, Kolarčeva 3, Beograd / studio na II spratu, dok je projekat planiran tokom oktobra 2017. godine.

Koreograf poziva ženske i muške igrače, koji poseduju odličnu tehniku i kordinaciju u prostoru, dobro vladaju improvizacijom, a istovremeno su otvoreni za nove umetničke izazove i nastupe u neobičnom umetničkom prostoru.

Kandidati treba da se prijave na e-mail protocol@belgradedancefestival.com, pošalju svoj CV (word ili pdf dokument) i fotografiju (do 1MB).  

Učesnici audicije treba da budu prisutni u subotu, 2. septembra od 14h i u nedelju, 3. septembra od 12h. Studio će biti otvoren pola sata pre početka audicija, kako bi se učesnici sami pripremili i zagrejali.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/