G12HUB i PerformanceHUB vas sa zadovoljstvom pozivaju da prisustvujete završnim performansima 12 internacionalnih umetnika koji su učestvovali u intenzivnoj devetodnevnoj radionici performans umetnosti Time, Space, Nothing. sa Frankom B u Magacinu Macura.

Franko B je savremeni umetnik čija se praksa ide od crtanja, instalacija, performansa do skulptura. Tokom godina stvorio je raznovrsna i značajna dela i stekao međunarodno priznanje za svoj doprinos savremenoj umetnosti. Franko B živi i radi u Londonu, a profesor je skulpture na Akademiji Albertina di Belle Arti u Torinu, a takođe je gostujući predavač na Kraljevskom koledžu umetnosti u Londonu i Univerzitetu Northampton. Predstavio je svoj rad u galerijama širom sveta, a njegovi radovi su u kolekcijama muzeja Tate, Victoria i Albert, galerije South London, stalnoj zbirci Grada Milana i Londona.

Učesnici radionice:

Bruno Camargo

Vittorio Campanella

Shola Cole

Sara Kostić

Manuel López García

Jacopo Mandich

Philemon Mukarno

Ivana Ranisavljević

Michele Rava

Márton Emil Tóth

Albert Smith

Cristiana Zeta Rolla

Umetnici su učestvovali u radionici koja se sastojala od raznovrsnih intenzivnih vežbi, dijaloga i prezentacija iz sfere performans umetnosti gde su pokušali da se izmeste iz zone komfora. Završni performansi su otvoreni za javnost i održavaju se u Magacinu Macura u petak, 1. septembra od 15 do 19 časova (Stari Banovci, Grčka 62).

Obratite pažnju na to da neki od performansa možda budu nepogodni za mlađe od 18, tako da je u tom slučaju za decu dozvoljeno da prisustvo uz pratnju i odobrenje roditelja.