Snimanje trećeg nastavka kultnog filma 'Sex and the city' trebalo je početi za nekoliko dana. Sve je bilo i više nego spremno za još jednu veličanstvenu avanturu četiri najbolje prijateljice - Carrie, Samanthe, Charlotte i Mirande.

Međutim Kim Cattrall je celi proces svojim vrlo neodgovornim i razmaženim ponašanjem zaustavila i tako možda zauvek zatvorila to poglavlje života. Iako je upravo zbog uloge Samanthe, zavodljive menadžerke za odnose s javnošću otvorenih pogleda na seks, postala planetarno popularna, 61-godišnjakinja je sada sve druge projekte stavila ispred ovog. 

Uslov da počne snimati film bio je da prvo završi sve svoje druge projekte na kojima već radi, iako je ovo zasigurno najveći i najunosniji koji ima. Produkcija je odbila njene hirovite zahteve i zbog toga je snimanje filma prekinuto.

"Jedini razlog zbog kojeg se ovaj film ne snima je Kim Cattrall. Svi su se veselili i jedva čekali početi raditi, a Kim je, kao i uvek, počela izvoljevati i od sebe praviti žrtvu. Imala je hrabrosti da od Warner Brosa traži da se pauzira snimanje dok ne završi sve započete projekte u kojima trenutno učestvuje. Smešno. Šta ona misli, da je George Clooney?", rekao je za Daily Mail jedan od neimenovanih izvora.

"Ovaj film, odnosno serija ju je i stvorila i, budimo iskreni, jedino po toj ulozi je i poznata. Svi ostali ljudi koji su trebalida rade na setu već su prilagodili svoje živote za ovaj veliki projekat, doselili se u Njujorka i odbili druge poslove koji su im se nudili. Ovo je zaista neodgovorno od nje", dodao je drugi izvor.

Ovakav neočekivan potez sigurno neće naići na simpatije javnosti koja je s nestrpljenjem očekivala novi nastavak fantastične četvorke i nove ljubavne zavrzlame između Zverke i Carrie.

"Ako će treći deo da se desi, to bi trebalo biti sada. Bio bi to velik izazov, ali istovremeno i vrlo zabavno iskustvo. Isto tako, bilo bi se teško oprostiti zauvek od lika legendarne Samanthe", izjavila je pre nekoliko meseci i sama Kim o mogućnosti nastanka novog filma, no izgleda nije baš u potpunosti tako mislila."

Osim što je ovako neobzirnim potezom razočarala gledaoce, rastužila je i svoje tri koleginice, koje su ipak pristale na sve uslove i identične honorare za film. Upravo je slavna Sarah Jessica Parker pre nekoliko dana medijima potvrdila sve ove navode.

"Gotovo je... nećemo snimati treći nastavak. Razočarana sam. Spremali smo jako zabavnu, lepu, radosnu, srčanu priču. Nisam razočarana samo zato što nećemo imati priliku ispričati je, već zato što ćemo rastužiti gledaoce koji su toliko navijali za novi nastavak", rekla je Sarah novinarima kada su je zatekli na gala baletskoj večeri u Njujorku. 

izvor:tportal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/