Koliko god da smatramo kako su drame i krimi priče daleko ozbiljnije i kvalitetnije i pripadaju remek-delima sedme umetnosti, ipak moramo da priznamo da ponekad nema ništa tako relaskirajuće od romantične melodrame, komedije.

Svi želimo da verujemo u "živeli su do kraja života", pa makar to bilo na filmskom platnu i trajalo nekih dva sata.

Gledajući laganije filmove u kojim simpatične dame zaljubljive prirode najčešće glume naše miljenice kao što su Jennifer Aniston, Julia Roberts ili Renée Zellweger, uvek se dobro zabavimo i toplo preporučujemo da filmove ovog sadržaja obavezno gledate u društvu.  

Za ovu godinu predlažemo da svoju filmsku listu proširite sa šest ostvarenja čija je glavna tema ljubav. 

1. Entanglement

Glavne likove u ovoj komediji tumače Thomas Middleditch, Jess Weixler i Diana Bang, a radnja se odvija oko bezvoljnog Bena Laytena i njegove komšinice. 

2. Permission

Dan Stevens i Rebecca Hall igraju srećan par, čija idila počinje da se menja kada prihvate nesvakidašnji savet Rebeccinog brata.

3. Love, Simon

Komediju je režirao Greg Berlanti, a glavni glumac igra srednjoskolaca koji još nije otkrio svoje seksualno opredeljenje i koji pokušava da balansira između prijatelja, škole, porodice. 

4. Overboard 

Anna Faris i Eugenio Derbez igraju u rimejku istoimenog filma, a radnja i komične scene se odgiraju između razmaženog bogataša i čistačice. 

5. Mamma Mia! Here We Go Again

Nastavak sada već kultnog filma nas vraća na grčka ostrva i pored dobre muzike, uživaćemo u zapletu koji će nas vratiti u prošlost. 

6. La Boda de Valentina

Da li upoznavanje njene porodice može da bude teško? Pa, otkrićemo u ovom zabavnom i smešnom filmu koji dolazi u bioskope u februaru. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/