Nije samo stav važan kod odvažnih outfita, iako igra značajnu ulogu, ipak morate biti stilski uigrani da biste izneli jedno ovakvo izdanje i izgledali sjajno.

Koliko je Bella dominantna u igri modnog tvista, koja podrazumeva da uz pomoć samo jednog komada čitavoj kombinaciji podari potpuno novi utisak, možda najbolje do sada pokazuje upravo ovaj outfit koji je prošetala ulicama Njujorka.

Njen najnoviji look se bazirao na klasičnom jeansu tipa Levis 501: svetliji teksas, nešto širi model i ravne nogavice. Zatim, crna duks rolka sa efektnim metalnim rajsfešlusom i preko svega toga crveni kišni Burberry mantil sa tartan uzorkom.

Čvrsto vezan u pojasu, ovaj upečatljivi mantil dao je neophodnu ženstvenu siluetu sportskoj, pa pomalo i muškoj kombinaciji, dok je sama boja jarko crvene zaslužna za sve one glave koje su se tog poslepodneva okrenule za Bellom na Menhetnu.

Manekenka naravno nije zaboravila aksesoare, koji su umnogome doprineli utisku odvažnosti.

Klasične martinke kao obavezan i jedan od omiljenih detalja mlađe Hadid lepotice, i ovo su izdanje učinile smelim, dok su vunena crna kapa i naočare za sunce u crvenoj boji zaokružile efektnost sjajnog street style izgleda.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/