Od kada je snimljen prvi film o najpoznatijem špijunu, dva segmenta filma su se izdvojila - Bond devojke i naslovne numere koje su danas možda i poznatije od samih filmova.

Najslavnije?

Diamonds are forewer (Shirley Bassey), For your eyes only (Sheena Easton), You only live twice ( Nancy Sinatra), A view to a kill (Duran Duran), Skyfill (Adele) i dr.

Pa ko bi mogao da nasledi Sama Smitha, poslednjeg muzičara koji je otpevao naslovnu numeru najpoznatijeg filmskog serijala na svetu? Kladionice tipuju da bi tu čast mogla da ima Dua Lipa, britanska pevačica albanskog porekla.

Kako prenosi Capital FM, Dua Lipa predvodi listu potencijalnih izvođača naslovne mumere  dvadeset i petog nastavka o Bondu, ispred Adele, Ed Sheerana i Jessie J.

Ova crnka čije pesme osvajaju top lestvice čim budu puštene u etar - njen debi album je prodat u 95 000 kopija, samo singl IDGAF je imao 509.000 prodatih primeraka, dok je video za New rules oborio sve rekorde sa milijardu prikaza na Youtube kanalu. Najnoviji singl koji je duet sa Calvinom Harrisom - One kiss odmah je osvojio broj 1 na britanskim top listama, a samo pre nekoliko dana Dua je nastupala i u finalu Lige šampiona.   

U razgovoru za Billboard, Lipa je ipak rekla da je niko nije kontaktirao, ali da bi volela da snimi naslovnu numeru za čuveni serijal, i da ne želi da nekom prethodnom pričom izbaksuzira tu mogućnost unapred.

Dok ne saznamo da li su kladionice zaista u pravu, slušamo poslednju #bond pesmu:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/