Succession - Nasleđe

Serija Nasleđe (Succession) imala je svoju premijeru 3. juna u 21 sat na HBO, a svaka nova epizoda rezervisana je za ponedeljak. U seriji ćemo gledati glumce Briana Coxa, Jeremy Stronga, Hiama Abbassa, Sarah Snook i Kierana Culkina.

Porodica Roy – Logan upravlja jednim od najvećih konglomerata medija i zabave na svetu. NASLEĐE prati njihove živote dok razmišljaju šta ih čeka u budućnosti kada se njihov ostareli otac počne povlačiti iz kompanije. Radnja je smeštena u Njujork, a sama serija istražuje teme moći, politike, novca i porodice.

Logan Roy, tvrd, moćan, ostareli patrijarh šef je Waystar Roycoa, međunarodne medijske grupacije. U braku je s trećom suprugom, Marciom, privrženom i impresivnom partnerkom.

Kendall Roy, Loganov najstariji sin iz drugog braka, trenutno je predsednik posebnog dela u kompaniji i njegov naslednik. Roman Roy, Kendallov mlađi brat, Loganov je otvoren, zabavan sin koji više ne radi u Waystaru.

Siobhan „Shiv“ Roy, Loganova jedina ćerka i najmlađe dete, gradi karijeru u politici. Connor Roy, Loganov najstariji sin i jedino dete iz prvog braka, živi nezavisno od porodice u Nju Meksiku. Napetosti rastu kad se Loganov rođendan svede na borbu za prevlast između oca i sina te između braće i sestri. Royeva deca suočavaju se s teškim izborom dok se sukobljavaju oko kontrole nad firmom i odanosti porodici.

Krypton - Kripton

Premijera serije je bila 5. juna, a u seriji ćemo gledati glumce Camerona Cuffea, Georginu Campbell, Shauna Siposa, Elliota Cowana i Ann Ogbomo.

Serija prati dve generacije pre uništenja Supermanove matične planete KRIPTON. U fokusu je Seg-Ela, deda legendarnog Čoveka od Čelika – čija je Kuća El izbačena i osramoćena. Dok je vođstvo Kriptona u raspadu, Seg-El susretne vremenskog putnika sa Zemlje Adama Strangea koji ga upozori da mu nije ostalo puno vremena da izbavi svoj voljeni svet iz haosa. Boreći se kako bi vratio čast svojoj porodici i zaštitio svoje voljene, Segu je takođe povereno da zaštiti budućnost svog nasleđa – sudbinu koja će doživeti rođenje najvećeg superjunaka svih vremena.

Prva sezona KRIPTONA prati Segov uspon od obespravljenog mladića, zarobljenog u životu bez budućnosti i nade, do legendarnog junaka sazdanog iz istoga kalupa kao i njegov unuk. Sega na akciju podtsakne dolazak Adama Strangea koji je doputovao s današnje Zemlje kako bi ga upozorio na podmuklu zaveru koja će promeniti prošlost i sprečiti rođenje poslednjeg sina Kriptona – zaveru za koju veruje da ju je organizovao superzlikovac Brainiac.

The Affair - Afera (IV. sezona)

Sredinom juna, tačnije 19. u mesecu u naše domove i TV vreme vraća se jedna od serija koje smo pratili s najvećom pažnjom poslednjih sezona.

Intrigantna nedefinirana serija „Afera“ istražuje emocionalne efekte vanbračne veze. Noah je njujorški profesor i romanopisac u usponu sa ženom s kojom je u braku 20 godina i četvoro dece. Alison je mlada konobarica i supruga iz Montauka na kraju Long Islanda koja pokušava obnoviti svoj život nakon tragedije.

Provokativna drama prikazana je iz različitih perspektiva što samu priču čini zanimljivijom.

Preuzeto sa portala Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/