ELLE vam u nastavku donosi selekciju novih naslova koji u bioskope stižu ovog juna.

Adrift

Ovo nije romantična morska avantura kakvu biste inače očekivali tokom juna. Inspirisana stvarnim događajem Adrift je priča o preživljavanju na otvorenom moru. U glavnim ulogama su Shailene Woodley i Sam Claflin koji glume par Tami Oldhama i Richarda Sharpa koji na početku veze odlaze na plovidbu po Tihom okeanu, i to pravo u susret dolazećem uraganu koji ima kategoriju 4.

American Animals

Bart Layton stoji kao režiser iza ovog ostvarenja u kom se krimi prepliće sa komičnim momentima. U fokusu filma su četvorica profi lopova koji odeveni u neobične kostime planiraju upad u biblioteku ne bi li ukrali knjigu o egzotičnim pticama koja vredi 12 miliona dolara.

Ocean’s 8

Definitivno film koji se dugo čekao je ženska verzija Ocean’s 11, samo ovoga puta sa brojem 8. Možda najjača ženska postava ikad broji Cate Blanchett, Sandru Bullock, Rihannu, Helenu Bonhan Karter, Anne Hathaway i mnoge druge. Priča se vrti oko Met gale i profesionalnih pljačkašica koje predvodi Debbie (Bullock) koje su se namerile na Cartier ogrlicu na vratu jedne od zvanica koju glumi Hathaway.

Westwood: Punk, Icon, Activist

Dokumentarac o životu i radu britanske kreatorke svakako zaslužuje pažnju svakog ELLE čitaoca. Grand dama britanske modne scene, njen možda pravi i jedini buntovnik uvek se trudila da bude drugačija od ostatka modnog sveta. Lornin dokumentarac pokušava da prenese duh jedinstvene kreatorke na platno, prateći njene "proteste", dane dizajniranja ali i privatan život u ovom zanimljivom ostvarenju.    

Incredibles 2

Nastavak simpatičnog crtaća Pixara i Disney kompanije obećava dobru zabavu i dosta smeha. U fokusu drugog dela je nov posao elastične Helen, kao i činjenica da je otac Bob, takođe superjunak ostavljen kući da čuva decu a posebno bebu Jack-Jack koja već sada manifestuje super moći. A to znači učenje matematike sa decom, pravljenje doručka, čišćenje kuće dok je super-mama na specijalnim zadacima.

Pogledajte na sledećoj stranici preostalih pet filmova koje ćemo gledati ovog juna:

PageBreak

The Year of Spectacular Men

Konačno i jedna komedija! Izzy Klein je mlada devojka koja je tek završila koledž i spremna je da se prepusti slobodi koja znači izlaženje do jutarnjih sati, zaljubljivanje i uživanje. Slomljeno srce leče joj sestra i majka.

Damsel

Melodrama sa elementima vesterna za glavne zvezde ima Roberta Pattinsona i Miju Wasikowski. Najpoznatiji noviji filmski vampir (Pattinson se proslavio trilogijom Twilight o vampirima) sada se našao u ulozi kauboja Samuela Alabastera, koji dolazi na Divlji zapad oko 1870. godine ne bi li osvojio srce svoje ljubljene koju glumi Mia.

Boundaries

Road trip film ali daleko ozbiljniji od onih na koje ste navikli nudi priču o samohranoj majci Lauri (Vera Farmiga), inače ženi koja je život posvetila spašavanju životinja koja kreće na put sa sinom i ocem koga igra sjajni Christopher Plummer.

Sicario: Day of the Soldado

Sjajan triler smešten na granici Amerike sa Meksikom, dobio je dugoočekivani nastavak. Ovoga puta iza kamere je italijanski reditelj Stefano Sollima (režirao Gomorrah) koji je zajedno sa scenaristom prvog dela snimio novu (narkos) priču u kojoj doduše nema Emily Blunt iz prvog dela, ali tu su svi ostali na čelu sa Benicio Del Torom i Josh Brolinom.

Woman Walks Ahead

Kostimirana drama smeštena na Divlji zapad i 19. vek, u fokusu priče ima Catherine Weldon koju glumi Jessica Chastain, mladu umetnicu koja putuje sa Bikom koji sedi, indijanskim poglavicom iz plemena Sijuks. Film prati poznate činjenice o životu jednog od napoznatijih Indijanaca, ali i nudi neverovatnu fotografiju.    

Priredila: Ana Dodig

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/