Kada reditelj Quentin Tarantino najavljuje novi film, ljubitelji sedme umetnosti širom sveta ostavljaju po strani sve što rade i pažljivo slušaju o čemu je reč.

U Tarantinovom novom film u kome će glavne uloge tumačiti imena poput Leonarda DiCaprija, Brada Pitta, Margot Robbie i Ala Pacina, jasno je da  će javnost biti veoma zainteresovana.

Njegov najnoviji projekt nosi naziv "Once Upon A Time In Hollywood", a donosi priču o bivšoj zvezdi televizijskih serija iz žanra vesterna, Ricku Daltonu (DiCaprio) i njegovom pratećem kaskaderu Cliffu Boothu (Pitt), koji pokušavaju da pronađu uspeh u Hollywoodu koji im postaje sve dalji.

Ipak, Dalton živi u blizini jedne izuetno slavne osobe - Sharon Tate, čiji lik će tumačiti Margot Robbie.

Film naime prikazuje priče o vođi zloglasnog kulta Charlesa Mansona, a mi smo već počeli da odbrojavamo dane do premere.

I dok su svi uključeni u projekat uglavnom bili misteriozni oko svog angažmana, DiCaprio je prvi prekinuo ćutanje i na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Brad Pittom na setu filma. 

Izvor: Buro247

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/