Ne samo da je prvih šest meseci 2018. obeležilo izobilje kvalitetnih i dugo očekivanih filmova, već su se tu našla i neočekivano dobra indi ostvarenja, kao i kvalitetni animirani filmovi. Međutim, parni valjak sedme umetnosti još se zahuktava za ovu godinu, pa imamo još puno naslova koje vredi videti u narednih šest meseci.

U nastavku pronađite neke od njih.

Incredibles 2

Prvi deo filma Incredibles jedan je od najomiljenijih iz studija Pixar među fanovima svih uzrasta, a 14 godina kasnije konačno dobijamo nastavak. Saznaćemo kako će se porodica superheroja izboriti sa negativcem koga smo videli na kraju prvog dela, jer drugi počinje doslovce nekoliko minuta kasnije.

Mamma Mia: Here We Go Again! (20. jul)

Ponovo nastavak, ovog puta 10 godina kasnije. Vraća se skoro cela glumačka postava iz prvog dela, pojačana mlađim kolegama, koji će glumiti mlađe verzije likova koje smo već upoznali. Ujedno će mnoge pesme grupe Abba koje nisu našle mesto u prvom filmu ovde biti deo filma.

Ant-Man and the Wasp (3. avgust)

Marvel mašina superherojskih filmova ne posustaje ni na trenutak. Još jedan u nizu iščekivanih nastavaka, proširuje priču iz prvog dela, uz neka kvalitetna glumačka pojačanja. Svi se pitaju kako će se ovaj film nadovezati na serijal Avengers.

The Happytime Murders (17. avgust)

Ovaj film u kome Mapetovci žive u noar svetu zamišljen je još 2008. kao verzija poznatih junaka samo za odrasle. Počinju da se dešavaju ubistva članova nekada popularnog dečjeg programa i jedini koji može da ih reši je privatni detektiv lutak, nekadašnji član policije.

Slaughterhouse Rulez (7. septembar)

Sajmon Peg i Nik Frost vraćaju se žanru akcione horor komedije u prvom ostvarenju svog novog studija. Radnja se dešava u internatu sa čudnom atmosferom, u kome se nakon potresa pojavljuju razni horori i svi moraju da se udruže u krvavoj borbi za preživljavanje.

Pogledajte na sledećoj stranici kojih nas još pet ostvarenja očekuje do kraja godine:

PageBreak

Venom (5. oktobar)

Film od kog fanovi imaju velika očekivanja, ali i veliku bojazan. Ovo je prvi samostalni film o nekom negativcu iz sveta Spajdermena u kome se poznati heroj neće pojaviti. Naslovnu ulogu tumači fenomenalni Tom Hardi, koji je već dokazao kvalitete kao negativac iz Betmenovog sveta.

Halloween (19. oktobar)

Stiže i novi film iz poznate horor franšize, koji se nadovezuje na drugi deo serijala i ignoriše sve što se desilo u kasnijim verzijama. Džejmi Li Kertis se vraća kao Lori, a iako je za rediteljskim kormilom dvojac poznat po komedijama, imaju punu podršku Džona Karpentera, koji će čak raditi novu muziku.

Bohemian Rhapsody (24. oktobar)

Iako su promenjena dva reditelja, očekuje se pravi spektakl od filma. On prati stvaranje čuvene grupe Queen i njihov put do slave, uz fokus na život Fredija Merkjurija. Između ostalog, videćemo i scene sa njihovog čuvenog nastupa iz 1985. godine, a naravno sjajna muzika se podrazumeva.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (16. novembar)

Novi film iz univerzuma Harija Potera donosi nastavak priče o Skamanderu koji će zajedno sa Dambldorom morati da se suoči sa Gelertom Grindelvaldom. U pitanju je glavni negativac iz ere mladog Dambldora, tako da očekujemo zaista zanimljivu priču.

Aquaman (21. decembar)

Nakon pojavljivanja u prošlogodišnjem filmu Justice League, kralj Atlantide dobija solo film sa dešavanjima u svom podvodnom kraljevstvu. Videćemo šta je DC ovoga puta spremio, ali znamo da nas očekuje odlična glumačka postava.

izvor: City magazin

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/