Višestruko nagrađivana Oskarovka sebi je obezbedila dramatičan dolazak na crveni tepih predviđen za glumce dugo očekivanog mjuzikla i to zahvaljujući veoma intenzivnoj plavoj haljini koja je upotunjena fantastičnim izborom aksesaora. 

Ali krenimo redom...

Šira kreacija je dugih rukava, stvara suptilan preklop kod grudi i lagano pada u midi dužinu. Krajnje opuštena haljina od svile stilizovana je pojasem sa apstraktnim motivima urađenim od stakla i cirkona. 

Ovaj detalj dosta podseća na detalje iz epohe baroka, što je i nastavljeno u daljoj nadogradnji fantastičnim crnim cipelama sa kaišem i dominantnim ukrasima. Zvezda filmova The Deer Hunter i The Hours torbicu je istakla kao poseban aksesoar, u pitanju je clouch tašnu intenzivne narandžaste boje koja nas je podsetila na mini kofer, što je ovaj šik detalj smestio na pravo mesto, dajući još svežine celokupnom look-u. 

U domenu lepote, Meryl nije preterivala - pustila je kosu, pogled je sakrila iza naočara za sunce, a lice je osvežila rozikastim rumenilom i karminom. 

Besprekorna u svakom segmentu, efektnog izgleda i zavodljivog osmeha, diva je i sada potvrdila da, bar što se nas tiče, zauvek ostaje neprikosnovena lady. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/