Ova psihološka drama sa primesama krimi trilera uvodi nas u priču veselim porodičnim okupljanjem povodom venčanja u živopisnom selu blizu Madrida.

Laura (Penelope) putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino venčanje. Usred veselog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka Irene biva kidnapovana. U teškim danima koji slede, raste tenzija među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na videlo.

U pronalaženju ćerke Lauri najviše pomaže Paco (Bardem), muškarac sa kojim je imala vezu pre nego se odselila u Argentinu i udala za drugog čoveka.

Farhadi određeno vreme posveti tkanju zamršene mreže oko svojih likova.

Pre nego što krene drama, želi da publiku upozna sa likovima i njihovom međusobnom povezanošću.

Međutim, iako se ovaj film promoviše kao jedan od najuzbudljivijih trilera iz prošle godine, samo ostvarenje nije prošlo toliko dobro kod kritike, a Bardem i Cruz nisu pokazali ni delić one hemije koju poseduju van scene i sam Farhadi po mnogima je snimio svoje najlošije delo do sada. 

Ipak, možda su naši utisci potpuno drugačiji od vaših te vas pozivamo da ga pogledate i javite nam šta vi mislite o ovom ostvarenju: 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/