Sezona prestižnih filmskih nagrada odavno je počela.

Još 6. januara kada je u Holivudu održana dodela Zlatnih globusa. Juče na redu je bila još jedna koja je priredila poseban modni spektakl koje su predvodile Julia Roberts i Charlize Theron, dve najbolje ocenjene celebrity dame za svoj stilski izbor. 

(Tri najbolje odevene na dodeli Golden globes nagrada: O njima su svi pričali) 

Naime, sinoć je održana 24. po redu Critics' Choice Awards dodela na kojoj je trijumfovao filmRoma, Alfonsa Cuarona u kategoriji Najbolji film, Najbolji strani film i Najbolja režija. Ovo crno-belo ostvarenje koje prikazuje život jedne porodice srednje klase u Meksiku, sada postaje veliki pretendent za zlatni kip na Oskarima

Najbolji glumac je Christian Bale (Vice) dok su za Najbolju glumicu odabrane Lady Gaga (A star is born) i Glenn Close (The wife).  

A ko je trijumfovao u domenu stila?

(Charlize Theron perfektna od glave do pete: Želimo njene minđuše, njenu frizuru i Givenchy haljinu!)

Gaga koja je Globuse osvojila sa ekstravagantnom Valentino haljinom, ovoga puta se opredelila za jednostavnu Calvin Klein haljinu bez rukava, beličaste osnove sa svetlonarandžastim podtonom. Vrlo sličnu haljinu ali malo drugačijeg kroja odabrala je britanska IT cura - Poppy Delevingne.

Pogledajte na sledećoj stranici top 5 odevenih na sinoćnoj dodeli:

PageBreak

Charlize Theron u Givenchy

Julia Roberts u Louis Vuitton kreaciji

Nicol Kidman u Armani toaleti

Poppy Delevingne

Patricia Clarkson

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/