Tv Line je objavio da će glumica biti producent, ali i glumiti u novoj Fox seriji Filthy Rich, drami o bogatoj porodici.

Centralna tema serijeFilthy Rich biće Monroe, porodični klan čiji je otac generalni direktor istoimene kompanije, i koji umire u avionskoj nesreći na početku serije.

(Glumica koja će zameniti Kim Cattrall u ulozi Samanthe u trećem filmskom delu "Sex and the city")

Pa, ispostavilo se da je mrtav tata imao nezakonitu decu - decu koju je uključio u svoj testament. Oni stižu u grad, i uprkos naporima Kiminog lika - Margaret Monroe da ih isplati, oni insistiraju na tome da se "uvuku" u porodicu.

I tako počinje.

The Wrap opisuje seriju kao "južnu gotsku dramu koja se vrti oko dve jake, oštre žene koje će uraditi bilo šta da zaštite svoje najmilije i dobiju" - pretpostavlja se da je Kimin lik jedna od te dve "jake, oštre žene", ali ostatak glumaca tek treba da se objavi, tako da nije jasno ko će sve  igrati.

Serija je zasnovana na istoimenoj novozelandskoj emisiji koja je premijerno prikazana 2016. godine, imena likova su promenjena, ali široke konture radnje ostaju iste.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/