Oversized blejzeri, outfiti u jednom tonalitetu, naglašena ramena, pvc suknje, zlatni lanci i bež: Deutschland 86, druga sezona hit nemačke tv drama serije (Deutschland 83) nudi sijaset glavnih prolećnih trendova koje nose glavni junaci.

Iza kostima stoji Wolfgang Ender koji je glavnim junacima, a posebno Lenori Rauch (tetki glavnog junaka) koju glumi Maria Schrader, omogućio da nose Jil Sander vintage komade, ali i Louis Vuitton. Burberry i Alexander McQueen modele iz najnovijih kolekcija pomenutih kuća.

(6 serija koje morate odgledati ove godine)

Naravno, krojevi su u skladu sa vremenskom odrednicom serije - 80s rules, ali i aktuelnih trendova te očekujte dosta bež kombinacija, ali i diskretne i vrlo otmene piton komade.

O čemu je serija?

Nemačka tv drama sa elementima trilera dešava se shodno naslovu sredinom 80-ih u vreme Hladnog rata, te inteligentno i precizno dočarava podeljenu Nemačku u kojoj je mladi vojnik Martin Rauch iz Istočne Nemačke (glumi ga Jonas Nay) ucenjen da se bavi špijunažom, za HVA - tajnu obaveštajnu agenciju pri Štaziju u kome mu inače radi tetka Lenora Rauch.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/