Od kada su zimus počeli da se ređaju filmski festivali, zahvaljujući ultra popularnoj ulozi u filmu A star is born, Lady Gaga nije zaobišla ni jedan crveni tepih.

Svako od tih pojavljivanja na crvenom tepihu izazivalo je salvu hvalospeva na račun stajlinga pevačice, jer ona zaista ume da iznese praktično svaki stil i da to na njoj izgleda sjajno.

Međutim, izgleda da to nije slučaj baš svaki put.

Pretpostavljamo šta je ovim outfitom na dodeli Daily Front Row Fashion Awards nagrada Gaga želela da postigne, da se vrati onim njenim prepoznatljivim ekstravagantnim stajlinzima u kojima je zaista neprikosnovena.

(Lady Gaga ponela dijamant koji je pre nje nosila Audrey Hepbern)

Po svoj prilici pojavljujući se u brojnim toaletama koje su bile svakako upečatljive, ali ipak samo krajnje elegantne, nikako ekstravagantne - što je pevačicin davnašnji stilski potpis, Lady Gaga se malo zaboravila (da se tako izrazimo) napravila ozbiljan stilski raskorak, saplela se i pala!

Ovaj put nažalost direktno na stilsko dno.

(Plan ishrane i treninga Lady Gage: Tajna iz savršene figure pevačice)

Rodarte kožna haljina sa karnerima i mašnom u beloj boji izgledala je kao nešto najgore iz ere 80-ih, što je nekim slučajem preživelo do 2019. i stiglo do aktuelne Rodarte kolekcije.

Čak ni na pisti, ovaj model jednostavno nije izgledao dobro, a pogotovo na Gagi platinasto plave kose, preterano našminkanih obraza pink nijansom, usana u crvenoj boji i  na kraju očiju posutih gomilom šljokica.

Šokantnu kombinaciju zaokružile su kič, viseće minđuše sa srcima kao glavnim motivom.

Draga Lady Gaga, da li ti nisu dozvolili da se pogledaš u ogledalo pre no što si zakoračila na crveni tepih?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/