Ovih sedam evropskih serija, koje mogu da se gledaju na Pickboxu, mogle bi da vas prijatno iznenade!

(Nemačka serija koja je naša nova tv + fashion opsesija)

Druga strana fudbala (Todo por el juego)

Zemlja: Španija

Druga strana fudbala (Todo Por el Juego) inspirisana je istinitim događajima i zasniva se na veoma zanimljivoj knjizi Fudbal nije takav koju je 2014. napisao predsednik španske La Lige Havijer Tebas.

U njoj opisuje sve što se u fudbalu događa iznutra, ili drugim rečima, opisana je mračna strana fudbala.

Crvena kraljica (Krasnaya koroleva)

Zemlja: Rusija

Biografska serija Crvena kraljica (Krasnaya Koroleva) priča je o devojci Regini Zbarskoj, koju tumači Ksenija Lukjančikova.

Snimana u Rusiji, Ukrajini i Belorusiji, to je priča o jednoj od najpoznatijih, ali i najtajanstvenijih sovjetskih manekenki o čijem uzbudljivom životu kruže razne teorije: od toga da je bila povezana sa KGB-om, pa sve do nerazjašnjenih okolnosti njene smrti.

Znam ko si (Se quien eres)

Zemlja: Španija

Ugledni advokat Huan Elijas probudi se nakon saobraćajne nesreće sa amnezijom uzrokovanom povredama. Uskoro otkrije da je osumnjičeni u istrazi nestanka sopstvene sestričine, ujedno i njegove studentkinje kojoj predaje na fakultetu, Ane Saure.

Istraga nestanka dovede do sukoba dve moćne porodice, a na površinu će izaći brojne tajne iz prošlosti za koje su svi smatrali da su odavno zaboravljene. Neverovatno napeto i mračno, sa gomilom neočekivanih obrta!

Krvno srodstvo (Next of Kin)

Zemlja: Velika Britanija

Napeta britanska serija preispituje mnoge probleme današnjice poput terorizma, uloge islama u Evropi i porodičnih vrednosti koje se menjaju.

Zaplet počinje tako što istog dana kad se dogodi teroristički napad u Londonu, lekarka Mona Harkort sazna da je njen brat Karim otet na povratku u Veliku Britaniju iz humanitarne klinike u kojoj je radio u Lahoru. Užas koji Mona i njena porodica proživljavaju uveća se kad se uključi policijska antiteroristička jedinica koju zanima Karimov sin Deni kog niko nije video na fakultetu već 6 nedelja. Mona odluči da nađe Denija pre policije.

Istina (La verdad)

Zemlja: Španija

Inrigantna, mračna i napeta španska serija vrti se oko devojke Paule Garsije. Ona je unuka jednog od najvažnijih bankara u Španiji i nestala je pre devet godina. Sad već 17-godišnjakinja, iznenada se pojavi nakon bekstva iz užasnog seksualnog ropstva.

U policijskoj stanici odbija da razgovara s bilo kim, osim s Markosom Egijom, mladim policajcem zaduženim za njen slučaj. Dok porodica pokušava da se privikne na njen povratak, novinar Lalo Ruis uporno tvrdi da Paula nije ona za koju se predstavlja. Policija i dalje neuspešno radi na slučaju, a Paula je previše potresena da bi pomogla u istrazi. Njen povratak pokazaće se kao veća zagonetka od njenog nestanka.

Siva zona (Greyzone)

Zemlja: Švedska/Danska

Siva zona je serija koja pripada novom talasu danskih dramskih serija koje su probile i nadogradile put izvan okvira skandinoara. Naravno, od žanra po kom je poznata Skandinavija, Siva zona zadržava mračnu atmosferu, napetu priču i kompleksne likove, ali u ovaj miks dodaje i uzbudljivi triler zbog kog nećete moći da prestanete da gledate ovu skandi poslasticu.

Agata Kristi: Ubistva po abecedi (Agatha Christie: The ABC Murders)

Zemlja: Velika Britanija

Najnovija serija o Poarou kog glumi fenomenalni Džon Malkovič! Godina je 1933. i ubica hara Britanijom, i to železničkom mrežom. Metodičan je i na mestima zločina ostavlja svoj znak. Poaro, koji više nije u milosti Skotland jarda, hvata se ukoštac sa okrutnim suparnikom, dok su mu autoritet i integritet pod znakom pitanja.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/