U poslednje vreme na društvenim mrežama se sve više primećuje da je većina modnih kombinacija koje je Kim Kardashian ponela u poslednjih nekoliko godina, zapravo prvobitno nosila Naomi Campbell, kako na revijama, tako i povodom nekih svečanih prilika, piše Stil.

(Katarina Petrović: Najbolje odevena Skandinavka je zapravo Srpkinja koja je uspela da promeni tipičan skandinavski minimalizam)

Jedan od primera je ova vintidž plavo-ljubičasta Versus Versace haljina koju je Kim nosila na venčanju jednog poznatog repera.

Naomi je prethodno ovu haljinu nosila na Versace reviji 1996. godine. 

Dakle, sasvim je primetno da je Kardashianova i više nego inspirisana modnim kombinacijama koje je Naomi svojevremeno nosila, i da to nije nikakva slučajnost.

Podsetimo se providnog leopard kombinezona koji je Kim obukla prilikom boravka u Parizu prethodnog meseca i koji je šokirao sve prisutne - taj kombinezon je Naomi "prošetala" 20 godina ranije na modnoj pisti

Još jedan primer je ova Versace haljina iz 1998. godine, koju je Kim nosila u decembru 2018. godine na koncertu Cher.  Naomi je obukla 3 godine pre toga, a premijerno je ponela davne 1998. na Versace reviji.

Jednom je slučajnost, ali treći put se već radi o šablonu: Fotogafije koje dokazuju da Kim Kardashian otvoreno kopira Naomi Campbell

Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/