Koncert, koji su održali pre godinu dana na istom mestu, bio je jedan od najemotivnijih u podzemlju Cetinjske. Odatle se pozitivna energija raširila čitavim Begradom i poput bumeranga Damira Urbana vratila u Cetinjska Music'n'Art District. 

Ulaznice za koncert grupe Urban & 4 dostupne su u kafeu Šikarica, Skadarska 22, ali i na prodajnim mestima DD Tickets, GigsTix i Ticket Vision (ex Eventim) po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara. Na ulazu u SubBeerni centar, na veče koncerta, cena ulaznice biće 1.200 dinara. 

Najbolji koncerti Kontakt konferencije: Slušajte Jona Spencera, Brejkerse, FIT, Eyesburn, Gobline, Zoster...

Kompleti ulaznica, u ograničenom broju, u kojem se nalaze propusnice za sve programske celine i sve koncerte, u prodaji su po povlašćenoj ceni od 5.000 dinara. Pakete je moguće kupiti u klubu Zaokret u Cetinjskoj 15 i kafeu Šikarica u Skadarskoj 22.

Pojedinačne karte za sve koncerte muzičkog programa Kontakta mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Tickets i u kafeu Šikarica u Skadarskoj 22.

Više o festivalu KONTAKT pročitajte OVDE

Kako izgledaju posete Damira Urbana i 4-ke Beogradu pogledajte u videu:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/