Od velikih ljubavi do slomljenih srca, od glumačkih ikona pa do Disneyevih junaka i princeza, ono što je ljubavnim filmovima zajedničko jeste srećan kraj.

Leto je najlepše godišnje doba za ljubav i romansu. Svet pritisne taster za pauzu, prepusti se suncu i stavi ružičaste naočare. Zato, vrele letnje dane možete provesti sanjareći o velikim ljubavima, poput filmskih. 

Koji su to najlepši filmovi o letnjim ljubavima?

Grease

Danny Zuko (John Travolta i Sandy Olsson (Olivia Newton-Jhon) podsetiće vas na romantične izlaske 50-ih sa bioskopom na otvorenom pod vedrim zvezdanim nebom i vrelim noćima.

Dirty Dancing

Ovaj film nateraće vas na ples i zabavu, a dokaz je i da porodični odmor može biti nepredvidiv. Glavne uloge tumače popularni glumci Jennifer Gray i Patrick Swayze kao Baby Houseman i Jhonny Castle.

A Walk to Remember

Film će vas naterati na smeh i suze dok se Jamie (Mandy Moore) i Landon (Shane West) trkaju između vremena i ljubavi. Može ljubav spojiti opasnog momka i stidljivu devojku?

Roman Holiday

Filmski klasik govori o nezadovoljnoj princezi, koja želi da iskusi slobodu. Amerčki novinar će joj u tome pomoći tokom letnje romanse u Rimu. Glavne uloge tumače Audrey Hepbern i Gregory Peck.

izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/