Reč je o modnom trendu koji istovremeno otkriva malo kože, ali na ženstven i odmeren način, pa je kao takav stvoren za tople prolećne dane.

(Neodoljive tufne: Inspirišemo vas šarmantnim printom sa 20 trendi kombinacija!)

Iako se radi o komadu koji je neko vreme izbačen iz naših svakodnevnih modnih odabira, sve češće ga možemo videti ukombinovanog u neodoljive outfite.

Oštre linije i naglasak na jedno rame, te odsutnost drugog, stvara poprilično zadovoljiv look, koji s druge strane ne mora nužno biti opredeljen samo za svečane prilike. 

Kako postoje dani kada se jednostavno želimo osećati posebno tokom ispunjavanja svakodnevnih obaveza,ovakav komad nam pruža upravo to: ženstvenost i opuštenost.

Top koji otkriva jedno rame možete kombinovati s fit džinsom ili prozračnim pantalonama visokog struka, koji će biti dodatno naglašen ako oko struka vežete i veliki, upečatljiv kaiš. 

Ako više težite ženstvenim modnim izdanjima, ovaj komad možete kombinovati i s dugim suknjamačime ćete postići idealnu ravnotežu između zavodljivog i odmernog izgleda. Svečanije prilike su izvrsne da pokažete jednu modnu odvažnost, pa top na jedno rame možete kombinovati i sa mini suknjom, stoga teško da ćete proći neprimećeno.

Izvor: Fashion.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/