Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Elle cast Behind the paper: Branko Kisić otkriva zašto je francuska kuhinja najbolja, a Jamie Oliver uvek ispred Gordona Ramsaya

Autor majab

Glavni kuvar kultnog beogradskog restorana "Klub Književnika" otkriva web urednici Maji Bunčić zašto je fama oko francuske kuhinje zapravo realna, zašto uvek bira Jamie Olivera u odnosu na Gordona Ramseya, ali i zašto ...

 Izvor: Foto: Press

Karijeru je započeo još sa 16 godina, kao učenik u hotelu InterContinental, kulinarsku obuku završio je kod kod šefa Adamsa Melonasa u ShangriLa, u Dubaiju. Radio je i učio od velikih domaćih kulinara kao što su Jovan Lekić i Goran Kovačević, ali i od onih svetski poznatih sa po tri mišelinove zvezdice u svojoj biografiji poput Pierre Gagnaire, koga ujedno smatra i najvećim.

U našem novom video formatu koji je ekipa tima Elle magazina osmislila za vas, pod nazivom "Ellecast Behind the paper", donosimo vam treću epizodu epizodu u kojoj je gost Branko Kisić, glavni kuvar restorana Klub Književnika, koji je u ovo kultno beogradsko stecište inetlektualaca i umetnika, uveo iznenađujuće harbre, inovativne i ukusne novine, ali i počeo da radi na oživljavanju duha po kome je restoran bio poznat.

Objasnio nam je ideju svog koncepta, ali i otkrio definiciju dobrog ugostiteljstva: "Kada izađete iz restorana da li se osećate kao da su vas pokrali, da je to što ste platili vredno toga ili da su mogli da vam naplate i 15 posto više? Poenta je u ovom poslednjem."

Gledajte ElleCast!

Glavni kuvar kultnog beogradskog restorana "Klub Književnika" otkriva web urednici Maji Bunčić zašto je fama oko francuske kuhinje zapravo realna, zašto uvek bira Jamie Olivera u odnosu na Gordona Ramseya, ali i zašto je izabrao da ostane u Srbiji, iako je imao priliku da radi u inostranstvu. U Klub Književnika uveo je razne novine i objasnio nam ideju svog koncepta, ali i otkrio definiciju dobrog ugostiteljstva: "Kada izađete iz restorana da li se osećate kao da su vas pokrali, da je to što ste platili vredno toga ili da su mogli da vam naplate i 15 posto više? Poenta je u ovom poslednjem."
Izvor: Youtube

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity