U Srbiji će Elle Style Awards biti organizovan po osmi put, ali u nešto drugačijim, izmenjenim #NEWNORMAL okolnostima. Ova ugledna internacionalna modna manifestacija koja je osnovana u Londonu 1997. godine, a trenutno se održava u 15 svetskih metropola ove godine na lokalnom tržištu doživljava svoju evoluciju u godini pandemije. Svi ste pozvani, pripremite svoje toalete i pratite LIVE Elle ceremoniju dodele nagrada koja se ne propušta!

Specijalno otkrivamo šta vas očekuje ove godine od Elle Style Awards-a, te zašto pod mantrom #NEODUSTAJEMO ova intenacionalna manifestacija i dalje nosi epitet najvažnijeg fashion događaja godine na lolanom tržištu.

NE ODUSTAJEMO, je možda najistinitija modna krilatica, jer svet bi bio drugačije mesto, a o modi da i ne govorimo da je Yves Saint Laurent odustao, da je Coco Chanel odustala, da je bilo ko od danas čuvenih imena odustao od svoje vizije i ostao anoniman. 

Zato i mi NE ODUSTAJEMO ove godine od gala događaja sezone koji se ne propušta.

NE ODUSTAJEMO je osnovni princip koji je omogućio ELLE Magazinu u Srbiji da slavi petnaest godina uspešnog rada. U zemlji u kojoj se uvek nasušne potrebe stavljaju ispred svih ostalih, u kojoj je visoka moda meta nerazumevanja, ELLE je trajao i istrajao i usput oblikovao i edukovao čitaoce, ali formirao osnovno jezgro ne samo modne zajednice već je poslužio i kao inkubator u kom su stasale generacije novinara, kolumnista i urednika.

NE ODUSTAJEMO jer smo danas u jednoj od najtežih situacija za ljudski rod - a, to je globalna  borba sa pandemijom, zbog koje ne znamo kako će izgledati narednih petnaest meseci, a kamoli sledećih petnaest godina. I bez pandemije, tekstilna industrija i kompletan modni aparat magazina, novinara, modela, fotografa i svih ostalih delatnosti koje orbitiraju oko tekstila i svega onoga što čini modu, suočava sa se ogromnim izazovima kroz očuvanje životne sredine, kroz borbu za održivost, kroz borbu protiv eksploatacije.

Prilagodićemo se, jer se moda uvek prilagođava, i iz teške situacije izvući pouke za budućnost, zato NE ODUSTAJEMO.

NE ODUSTAJEMO i ove godine vam donosimo ELLE Style awards ceremoniju u novom ruhu, u #newnormal formi, kroz digitalni live stream, ali sa istom ekskluzivnošcu, nesmanjenom energijom i novim mogućnostima koje nam omogućava moderna tehnologija.

Posebno mesto u čitavom novom konceptu dodele zauzima specijalna, šesnaesta kategorija nagarde u kojoj nagrađujemo Heroje današnjice, one koji su prvi rekli #neodustajemo i poveli svojim primerom.

Ko su Heroji današnjice po izboru ELLE magazina, ali i ko će ove godine dobiti ELLE Style award za književnost, muziku, film i pozorište, umetnost, životno delo, influenserku i dizajnera godine, te koje su preostale kategorije dobitnika, saznajte uskoro i praite nas uživo 10.11. od 20h samo na elle.rs!

Više o događaju pročitajte na:

ELLE STYLE AWARDS 2020-SAZNAJTE PRVI: Zašto u ovoj teškoj godini ipak ne odustajemo od najglamuroznijeg događaja sezone?

Događaj su podržali: H&M, Mobi banka, OPEL, Superstar TV, Antonio Banderas parfemi

Vidimo se 10. novembra!