Rođeni i odrasli u Čikagu, braća su probala svu kultnu hranu „vetrovitog grada“. I poželeli su da svoja iskustva i ljubav prema burgerima spoje sa kvalitetom domaćih sastojaka i stvore autentčan proizvod.

Vrednim radom, upornim usavršavanjem menija i stalnom edukacijom mušterija stvorili su i neprestano širili bazu ljubitelja burgera. Na taj način su upoznali glavni grad sa burger kulturom i otvorili put mnogima da se upuste u isti posao.

Ključni sastojak u njihovom receptu bila je posvećenost.

Gotovo opsesivno testiranje proizvoda, traženje iskrenih mišljenja od svojih prijatelja i mušterija, otvaranje sopstvene pekare, mesare,  pravljenje domaćeg majoneza i sosova doveli su do konstantnog poboljšanja njihove ponude.

Primera radi, u BH Bros restoranima možete probati burger koji je spojio najbolje od oba sveta – sočno juneće meso sa slaninom, miročkim sirom i zemičkom pravljenom po receptu za slavski kolač.

Ukoliko se još uvek niste upoznali sa braćom i njihovim proizvodima, preporučujemo vam da to učinite kada sledeći put budete u blizini Mileševske 65 ili Nikole Spasića 3 u Beogradu.