Otkako je Lorde izdala poslednji album, Melodrama, 2017. godine, obožavaoci ne mogu da dočekaju njen povratak. Sada nam je zagolicala maštu cover slikom novog albuma, zbog čega se čini da se njegov izlazak značajno približava.

Obučena u bikini, pod vedrinom neba i s natpisom Solar Power, Lorde donosi pravi letnji album - topao, provokativan i poletan. 

Na vizuelnom prikazu albuma, sarađivala je sa dugogodišnjom prijateljicom Opheliom Mikkelson Jones i svojim dečkom Riderom Jones, koji su je fotografisali, što je iznedrilo očekivanje da će album biti intiman, zabavan i inspirisan njenim ličnim doživljajima. Naime, putovanje na obalu Antarktika navelo ju je da se oslobodi i prikaže i svoju drugu stranu. 

Lorde je počela da radi na novom albumu još pre pandemije, sarađujući sa Jackom Antonoffom, ali kako je rekla, ''svet se ugasio'', a kreativni proces je obustavljen. Sada se vraća kako bi nam donela sve potrebne hitove za letnju euforiju i predstojeće muzičke festivale. 

Takođe, ovo će biti i njen veliki comeback na društvene mreže, jer iako broji 7 miliona pratilaca, pevačica nije bila aktivna od 2018. godine.

Stay tuned!