Plesni spektakl „Perwoll DanceSport Night“ održan je sinoć, pred brojnim zvanicama u svečanoj sali hotela Falkenštajner u Beogradu. U prelepom ambijentu luksuznog hotela, predstavnici top menadžmenta vodećih domaćih kompanija, medija kao i ljubitelji plesa imali su priliku da uživaju u izuzetnom performansu 11 vrhunskih plesnih parova, osvajača brojnih medalja i priznanja na domaćim i međunarodnim takmičenjima u svojim kategorijama.

Plesni klub Aurora, kao jedan od najuspešnijih i vodećih plesnih klubova, kada je sportski, moderni i društveni ples u pitanju, zajedno sa kompanijom Advance Response International, organizovao je spektakularno veče po ugledu na svetske manifestacije te vrste.

DanceSport Night se prvi put održava u Srbiji sa idejom da postane tradicionalna manifestacija u cilju popularizacije plesa, kao savršenog spoja umetnosti i sporta, na našim prostorima. Generalni sponzor plesnog spektakla je brend Perwoll ­zbog koga su specijalno izrađeni kostimi plesača odisali posebnim sjajem zahvaljujući obnavljajućem efektu Perwoll-a, koji pored toga što čuva boju i tkaninu odeće, čini da ona izgleda kao nova nakon svakog pranja. Negazirana voda Aqua Viva je takođe prepoznala važnost isticanja zdravog načina života i rekreacije, pruživši značajnu podršku samom plesnom spektaklu, čime je doprinela i u popularizaciji plesa.

Uz prepoznatljive zvuke benda „Mambo Stars”, na podijumu su se našli višestruki državni šampioni, učesnici Svetskih i Evropskih prvenstava, plesači iz klubova Beodance, Vračar i Aurora, koji iza sebe imaju brojne medalje i priznanja. Oni su svojim zavidnim plesnim umećem impresionirali publiku, koja je gromoglasnim aplauzima potvrdila svoje oduševljenje. Ceo doživljaj bio je upotpunjen cvetnim aranžmanima Gardenija decoration-a, koji su krasili svečanu salu. Gardenija decoratpon je takođe, zajedno sa kompanijom Oriflame, pripremila i poklone za učesnike.

Plesni klub Aurora osnovan je 1998. godine, a zahvaljujući svom profesionalnom pristupu u radu sa plesačima izrastao je u vodeći klub na našim prostorima. Tim iskusnih stručnjaka i trenera plesa formirao je i usavršio mnoge plesne parove i doveo ih do vrhunskih rezultata na domaćem i međunarodnom planu, ostavljajući na taj načinsopstveni pečat razvoju plesa u Srbiji.

Plesni klub Aurora priredio je Beograđanima nezaboravno gala veče plesnih zvezda.