Muzika je nesumnjivo uvek igrala veliku ulogu u Saint Laurent-u, a sada, umetnički direktor Anthony Vaccarelli ponovo oživljava Saint Laurent Rive Droite carstvo muzike lansiranjem FREQUENCIES ekskluzivnog seta od 12 ploča sa originalnom produkcijom njihovog saradnika, francuskog elektronskog muzičara Sebastiana.

Umetnik i producent sarađuje sa kreativnim direktorom brenda Anthonyjem Vaccarellom još od 2017. godine, stvarajući originalnu muziku za revije, i upravo je ona ta koja će se naći na ovim pločama, dajući vam utisak da sedite u prvom redu na nedelji mode.

saint-laurent-muzika
Saint Laurent 

Proširujući svet muzike i zvuka, Anthony Vaccarello dizajnirao je i nove bežične zvučnike u saradnji sa Bang & Olufsen kompanijom, pod nazivom Beosound Edge. Dizajniran da pruži izvanredna iskustva zvuka, sa pojačanom akustikom i inovatnivnim elegantnim dizajnom.

Od zimskih skija, kućnih potrebština i izdavaštva, Saint Laurent Rive Droite i Anthoni Vaccarello zasigurno postaju tačka gde se moda, umetnost, muzika i supkultura stapaju. Ovaj ogranak slavne modne kuće osmišljen je kako bi od svog stilskog pravca načinili prepoznatljivi lifestyle. Pažljivo i neočekivano - uspevaju u tome da nas svaki put iznova impresioniraju.

saint-laurent-muzika
Saint Laurent 

Priredila: Ivana Matijević