OSNA(ŽENE) je slogan ovogodišnje kampanje povodom 8. marta, kroz koji šaljemo poruku svim ženama – biti snažna znači boriti se za sve ono što nam je važno, ali ujedno prihvatiti sebe i svoju ženstvenost. Snažna žena ruši stereotipe, prihvata izazove i stalno teži sopstvenom napretku. Takva žena ima kontrolu nad svojim životom, nema predrasude i pruža ruku podrške drugim ženama.

Ovo su samo neka od imena dama koje će govoriti na panelu na koji ste svi pozvani, u shopping centru Rajićeva 8. marta od 17i30h:

  • Teodora Bogdanović, glavna urednica magazina ELLE;
  • Jelena Riznić, doktorantkinja Filozofskog fakulteta i aktivistkinja neformalnog kolektiva ŽENSKA SOLIDARNOST;
  • Olivera Stojanović, osnivačica i direktorka brenda ABSOLUT TIME;
  • Ines Janković, modna dizajnerka i osnivačica brenda INES ATELIER;
  • Sanja Ćirković, marketing menadžerka TRIPLE JUMP GRUP

Sjajna Aida Jokanović, novinarka, koja je i sama uspešna preduzetnica – biće moderatorka panela na kome će ove uspešne dame govoriti o stereotipima kojima prkose, položaju žena u modernom društvu, ali i izazovima sa kojima su se susrele na vodećim pozicijama u internacionalnim kompanijama.

Kroz panel diskusiju koju ćemo organizovati u Rajićevoj uz ELLE & LINDEX, želimo da osnažimo sve žene koje ovo čitaju i da ih podsetimo da bez obzira na svakodnevne izazove, stigme i stereotipe sa kojima se susreću mogu biti na sebi svojstven način „super žene“!

Očekujemo vas na našem događaju, gde ćemo podstaknuti nove ideje, ohrabrićemo vas da preuzmete inicijativu i ostvarite svoje snove.

Prijave za prisustvo na panelu, koji će se realizovati u sredu, 8. marta od 17.30h su moguće putem Instagram profila @rajicevashoppingcenter i DM poruke.

1a (1).jpg
Press