Prethodnih dana nas je uhvatilo neopisivo nestrpljenje u isčekivanju proleća, sunca, bašti i svih benefita koje životi donosi kada temperatura poraste i stavimo (ružičaste) naočare. Vapimo za energijom i pokretom, te ovaj vikend započinjemo dobro poznatim beogradskim “klabingom”.

Vikend otvaramo (doslovno) u “Čistilištu” uz muziku Dušana Topalovića (Dooshan), dobro poznato lice beogradskih splavova i kultnih klubova (Ludost, Radost, Brankow) koji su sinonim za dobar provod. Inspiracija za naziv Čistilište je Aligerijeva “Božanstvena komedija”, a s obzirom na to da smo (subjektivni osećaj) prošli kroz devet krugova pakla, nakon žurke u Čistilištu nadamo se samo raju.

Subota je rezervisana za Tinu Marić i njenu treću samostalnu izložbu pod nazivom “Oda ženi”. Velike smo pristalice odavanja prizanja ženama svaki dan, a Tina kroz svoj objektiv na jedinstven način prikazuje prirodu žene, njenu kompleksnost i jedinstvenost. Vidimo se u Silosima!

Vikend zatvaramo omiljenom disciplinom – ispijanjem kafe u inspirativnom enterijeru. Ovog vikenda smo se odlučili za dobro poznato Instagram mesto Zoom Art Cafe & Photo Studio. Zoom Art postoji već godinama, a sada je ponovo u centru dešavanja jer osim studija za fotografisanje Zoom Art nudi mesto za druženje, ispijanje kafe i edukaciju – nama (i više nego) dovoljno!

 Do sledeće vikend šetnje...