Četvrta sezona serije "Emily in Paris" se nazire, a čini se da će naslovna junakinja Emily napustiti Francusku. Lily Collins je u novom Instagram postu podelila da je nova sezona zvanično u produkciji.

Netflixova serija koja je ponovo probudila našu ljubav prema all things french, a naročito rasplamsala našu opsesiju autentičnom pariskom modom (da, prevashodno mislimo na Sylvie) se vraća. 

Vest je podelila glavna glumica Lily Collins putem Instagram posta, koji je uključivao njen selfie sa scenarijem za prvu epizodu. Glumačka ekipa i tim "Emily in Paris" pokazaće još "više zabave, više mode i naravno, više drame za sve vas", obećava ona.

Šta se dogodilo na kraju treće sezone "Emily in Paris"?

Podsetimo se, završetak treće sezone, koja je stigla na Netflix u decembru 2022. godine, prikazuje Gabriela (Lucas Bravo) i Camille (Camille Razat) koji raskidaju vezu (i prekidaju sopstveno venčanje) kada Camille otkrije da su on i Emily ti koji su zapravo zaljubljeni jedno u drugo. Camille saznaje da je u drugom stanju, a pored toga je imala ljubavni zaplet sa umetnicom Sofijom (Melia Kreiling), što dodaje sasvim drugu dimenziju situaciji.

Ne želeći da bude drugi izbor za Emily, njen momak Alfie (Lucien Laviscount) napušta taj odnos. To konačno ostavlja Emily i Gabriela slobodnim da otkriju imaju li oni ikakvu šansu kao par. 

Kakav je zaplet četvrte sezone "Emily in Paris"?

Detalji su relativno oskudni, ali u video najavi za četvrtu sezonu "Emily in Paris", Lily Collins postavlja nekoliko pitanja na koja će navodno odgovoriti nadolazeće epizode: "Da li je Alfie još uvek slomljenog srca? Hoće li Gabriel dobiti svoju Michelin zvezdu? Hoće li Mindy i bend ići na Evroviziju? A šta je sa Camille? Hoće li Sylvijina obnovljena ljubav trajati?"

Ali naravno, kako Collinsova kaže: "Pitanje koje nam je svima na umu jeste: hoće li se Emily i Gabriel konačno spojiti?"

Glumica takođe nagoveštava da će u četvrtoj sezoni Emily napustiti Pariz. "Emily će morati odlučiti da li je sve što je ikada želela zaista ono što joj treba, i dok će njeno srce uvek ostati verno Parizu, u njenom životu dogodiće se nekoliko velikih obrta ove sezone. Nemojte se iznenaditi ako je pronađete na rimskom odmoru", kaže ona. 

Sa druge strane, kreator serije Darren Star je podelio neke naznake o zapletu u četvrtoj sezoni. Prošle godine je rekao The Wrap-u da ćemo videti Gabriela kako saznaje za vezu Camille i Sophie.

Takođe, trebalo bi da saznamo još više o životu veličanstvene (Philippine Leroy-Beaulieu), uključujući njen otvoreni brak sa vlasnikom noćnog kluba Laurentom G (Arnaud Binard).

"Otkrićemo šta se krije iza njihovog odnosa u četvrtoj sezoni dok se ponovo povezuju, provode više vremena zajedno i ponovo se obavezuju jedno drugom", rekao je Star.

Izvor: ELLE/N.K.