Ako ste se i vi osetili kao da nešto nedostaje u poslednjoj epizodi druge sezone serije "And Just Like That...", biće vam drago da čujete da se serija zvanično obnavlja za treću sezonu. Pre nego što se posvetimo svim detaljima novih epizoda, hajde da brzo rekapituliramo šta se dogodilo u prethodnoj sezoni, koja je svoju poslednju epizodu emitovala 24. avgusta 2023.

Naime, Carrie i Aidan su ponovo u vezi (ali onda su i ponovo raskinuli?), Che i Miranda su se razišle (na veliko olakšanje obožavalaca), Charlotte i Miranda su se vratile na posao (go, girls!), a Lily i Brady su počeli da se zabavljaju (i nismo sigurni kako da se osećamo povodom toga).

Sve ovo dovodi do našeg sledećeg pitanja: šta možemo da očekujemo u trećoj sezoni? U nastavku odgovaramo na to i donosimo još više informacija, uključujući sve što znamo o zapletu, datumu izlaska i glumcima.

Šta će se dešavati u trećoj sezoni "And Just Like That..."?

Iako je još uvek malo rano da se zna šta će se tačno desiti u trećoj sezoni, možemo očekivati povratak Carrie i njenih najboljih prijateljica, Mirande i Charlotte, dok nastavljaju sa svojim životima i prijateljstvom 50-im. Nadamo se, međutim, da ćemo imati bolju predstavu o odnosu Carrie i Aidana, nakon njegove prilično neuobičajene priče o „petogodišnjoj pauzi“, i da ćemo videti kako Miranda zvanično ponovo ulazi u single eru.


Koje uloge očekujemo u trećoj sezoni?

Očekujte povratak Sarah Jessice Parker (Carrie), Cynthie Nixon (Miranda) i Kristin Davis (Charlotte) kao okosnice novog nastavka. Takođe možemo očekivati povratak Sarite Choudhury (Seema), Nicole Ari Parker (Lisa) i Karen Pittman (Nya) sudeći po fokusu na njihove lične priče u prvoj i drugoj sezoni.

Međutim, još uvek nije poznato da li ćemo videti John Corbetta (Aidan) and Sare Ramírez (Che).

Da li se KIm Catrall vraća u treću sezonu?

Na žalost većine fanova originalne verzije "Sex and The City"-a, malo je verovatno da ćemo videti povratak Kim Catrall AKA Samanthe Jones u trećoj sezoni, s obzirom na sva neslaganja sa produkcijom i Sarah Jessicom.

Što se tiče treće sezone, budući da su sve informacije još uvek sveže, zvaničan datum izlaska nije potvrđen.