Godišnju konferenciju magazina „Lepa&Srećna”, koja se održava 17. oktobra, svečano će otvoriti Prof. dr Vesna Turkulov, državni sekretar Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Doc. dr Marija Zdravković, direktorka KBC „Bežanijska kosa” i Žaklina Milen-ković, glavna i odgovorna urednica magazina Lepa&Srećna.

Skin Care & Make up

Na prvom panelu govoriće vrhunski stručnjaci; dr Jelena Stojković Filipović - dermatolog, Maja Grubetić - make up artist, Nina Kozić - kozmetički edukator, Biljana Jovanović - specijalista medicinske es-tetike. Najnoviji trendovi iz oblasti estetske medicine, Skin care & Make up, priprema za šminku, samo su neke od tema o kojima će se govoriti na prvom panelu, na čelu sa moderatorom Marinom Kotev-ski.

Lepota dolazi iznutra i stvar je opšteg zdravlja

Na koji način se može raditi i na spoljašnjoj i na unutrašnjoj lepoti, otkriće učesnici drugog panela, Maja Babić - stručnjak za ishranu sa Harvarda, Dajana Švraka - magistar farmacije, master ishrane i suplementacije, Milka Raičević - nutricionista, Dejan Halaj i Zorka Ristić - fitnes instruktori, kao i predstavnica generalnog sponzora Nataša Novčić, direktorka Filijale „Dunav osiguranje“ u Novom Sadu.

Koliko su zdrava, uravnotežena ishrana, fizička aktivnost i suple-mentacija, značajni za opšte zdravlje, negu duha i tela i koliko je osiguranje zdravlja žena važno – otkriće naši govornici i pritom od-govarati na pitanja iz publike. Moderator drugog panela je novinarka i voditeljka Danijela Pantić.

Estetske korekcije: Kada i zašto?

Budući da estetska hirurgija nikada nije bila popularnija kao što ni predrasude o njoj nikada nisu bile veće, učesnici trećeg panela go-voriće o pravom vremenu za eventualne estetske korekcije, najnovi-jim trendovima iz te oblasti, o tome zašto su mišljenja o ovoj grani hirurgije i dalje podeljena... Svoja mišljenja o ovim temama suočiće dr Konstantinos Bourelakis - doktor estetske medicine, dr Zdravko Petković - plastični hirurg, dr Vera Zec - stručnjak i naučnik iz oblas-ti kozmetologije, Suzana Adžić psihijatar, kao i predstavnik sponzora MediGroup, dr Nada Maksimović - specijalista plastične, rekon-struktivne i estetske hirurgije. Moderator trećeg panela je novinarka Jasmina Antonijević - Milošević.

Konferencija „Zdravlje žena Srbije” pod pokroviteljstvom kompanije „Dunav osiguranje” održaće se 17. oktobra u beogradskom hotelu „Mona Plaza”, Cara Uroša 62-64.

Prijava za prisustvo na LINKU.

IMG_7962 (1).jpg
Press