Bindžovali ste dokumentarac o Beckhamu za jedno veče i sada tražite još zanimljivih priča o poznatim zvezdama? Pogledajte našu listu!

The Last Dance (2020)

Čak i onima koji nisu obožavatelji košarke, dokumentarna serija poput ove o Michaelu Jordanu biće prava inspiracija. Sa margine se vinuo u visine postajući uzor generacijama kao jedan od najboljih košarkaša svih vremena. Mini-serija ne osvrće se samo na njegov uspon, već i na ključnu NBA sezonu 1997-1998, i to sa neverovatnim arhivskim snimcima.

Arnold (2023)

Prati život Arnolda Schwarzeneggera, od bodi bildinga do uspeha u Holivudu, osvetljujući manje poznate momente iz njegovog porodičnog života, od radosti do nestabilnosti i izazova.

Pamela, a Love Story (2023)

Posle decenija previranja, uvek šarmantna ikona pop kulture Pamela Anderson osvrće se na veliki izazov u karijeri kada joj je oduzet glas. Dokumentarac je producirao njen sin Brandon Thomas Lee, a takođe uključuje nikad viđene snimke, kao i lične zapise u dnevniku od pre nekoliko godina.

Halftime (2022)

Prateći život i karijeru Jennifer Lopez, Halftime je intiman portret superzvezde, snimljen uoči njenog legendarnog nastupa na Super Bowlu. Sa svojim fanovima, latino diva deli važne lekcije i savete na putu do uspeha, nadmašivši sva očekivanja javnosti.

Depp vs Heard (2023)

Prikazujući oba svedočenja paralelno, ova Netflix serija iz tri dela istražuje jedno od najpraćenijih suđenja na svetu - između Johnny Deppa i Amber Heard. Režiju potpisuje Emma Cooper, nominovana za Emmy i BAFTA nagrade.

Dear Mama (2022)

Nazvana po pesmi 2-Pac-a u kojoj opisuje svoje siromašno detinjstvo i odrastanje sa majkom koja pati od bolesti zavisnosti, ovaj dokumentarac prati njihov težak, a dirljiv odnos. U njemu se pojavljuju Snoop Dogg, Dr. Dre, Mike Tyson, i Jamal Joseph, a takođe prikazuje do sada neviđene audio i video materijale.

Harry and Meghan (2022)

Od upoznavanja i prvih meseci veze, pa sve do napuštanja kraljevskog života, Harry i Meghan u ovom dokumentarcu donose svoju perspektivu kontroverznih dešavanja u čijem su središtu već godinama. Definitivno dokumentarac koji su mnogi čekali, ali i koje je mnoge razočarao.

Kim vs Kanye: The Divorce

Ovih dana gradove su okupirale reklame za novu HBO mini-seriju koja donosi insajderske informacije o razvodu poznatog para, i to od strane njihovih advokata i bliskih prijatelja.