Na žalost svih nas, seriji Succession je došao kraj. Znamo tačno kako se trenutno osećate, ali duboko udahnite i izdahnite. Možda nijednu HBO porodicu nećete voleti više, ali postoji nekoliko visokokvalitetnih serija sličnog žanra koje mogu da vas zakupiraju. Tu smo da vam pomognemo!

Industry

 Nikada zaista nismo razumeli sva poslovna dešavanja u Successionu, ali to nekako nije ni bila suština. Industry je serija sličnog tipa - odvija se u svetu investicionog bankarstva u Londonu, ali pre nego što vam oči zacakle, treba da znate da je ovo haotična trzavica egzistencijalne potrage podstaknute drogom i beskrajnim seksualnim strastima. Pratimo grupu nedavnih diplomaca iz generacije Z kako ulaze u brutalnost korporativnog sveta.

The Diplomat

Prošle su godine otkako smo gledali dobru američku političku dramu. Okrutna okrutnost Franka Underwooda u House of Cards je možda utrla put tome da nas Succession opčini, ali The Diplomat je znatno optimističniji. Američka ambasadorku u Londonu sprema se za potpredsedničku funkciju dok gasi desetak istovremenih globalnih političkih požara, a sve to sa zabavnom glumačkom posravkom.

Ramy

 Ako ste voleli Hiam Abbass u ulozi Loghanove supruge Marcie, onda treba da pogledate i ovu dramu nagrađenu Zlatnim globusom. Ovde Hiam igra imigrantsku majku glavnom liku, u pomalo nesrećnom braku sa mnogo kompleksnih priča, a njena uloga je podjednako čelična. Sama serija je revolucionarna za egipatsko-američku i muslimansku prezentaciju na televiziji i uključuje neke iznenađujuće gostujuće zvezde kao što su Mia Khalifa i Bella Hadid.

Loot

 Helikopteri, vile i fore milijardera, pored Successiona, naći ćete i ovde. U komediji čije epizode traju samo pola sata, glavna junakinja se razvodi sa nagodbom od 87 milijardi dolara, nakon čega odlučuje da se uključi u dobrotvornu fondaciju, ali tu su saradnici sumnjičavi prema njenim motivima. Za razliku od porodice Roy, ona ipak nalazi načine da njeno tek steknuto bogatstvo pomogne onima koji nisu toliko srećni. 

Maid

A kad vam dosadi gledanje serija o super bogatoj klasi, vreme je za Maid, zasnovanoj na stvarnoj priči o samohranoj majci koja sa svojim detetom beži iz nasilnog braka. Teška, srceparajuća i otrežnjujuća, Maid prikazuje sve egzistencijalne probleme obične žene, kojoj sistem odmaže u svakom aspektu. Nominovana je i za Emy nagradu.