Putovanje na Siciliju dobilo je potpuno novu dimenziju otkako je Mike White debitovao drugom sezonom serije White Lotus. Odjednom ceo svet želi perfect escape u južnu Italiju, uprkos scenariju koji uključuje ubistvo i mrzovoljne meštane. Najnovija vest koja je obradovala fanove? Vila Taska, samo jedna od mnogobrojnih impozantnih lokacija iz serije, dostupna je za iznajmljivanje na Airbnb-u. U pitanju je vila iz treće epizode druge sezone kada Daphne nagovori Harper da ovde ostane jednu noć.

Tasku odlikuje prepoznatljiva arhitektura italijanske renesanse - zidovi su obloženi trompe-l’oeil freskama i Murano lusterima, a neki delovi datiraju čak iz 1500-ih. Vekovni šumarci citrusa nižu se oko čitavog imanja, labudovi zauzimaju jezerce, u kome istovremeno možete da plivate jer je tu u svrsi bazena. 

Osoblje na licu mesta je tu da osigura da vaš boravak prođe što je moguće lepše, što podrazumeva usluge pranja veša, promenu posteljine i, ako tako odlučite, kuvara koji će vam pripremiti obroke.

Suprotno onome što je rečeno u seriji, imanje se zapravo nalazi u Palermu. I iako je Villa Tasca opremljena starim raskošem, ne brinite, tu su i moderni detalji - lift, klima uređaj i WiFi. Mada kome trebaju kad možete da zaključate u biblioteku ili botaničku baštu i napunite baterije kao nikad do sad!

U galeriji pogledajte više fotografija vile.

Eric Vandeville / akg-images / akg-images / Profimedia Pogledajte kako izgleda impozantna vila na Siciliji.