Istina je - samo što smo se vratili na posao, a već planiramo sledeći odmor. U prevazilaženju januarske melanholije pomažu nam samo vikend radosti, čitajte: red lenčarenja, red dobrog ića, red dobrog pića. U potrazi za treće navedenim upućujemo se na omiljeni nam after-work petkom.

Ne možete ih naći na Instagramu, nemaju Facebook stranicu, ni crveno neon svetlo ispred lokala; nemaju čak ni tablu s nazivom, ali ako pokucate na najneupadljivija vrata u Uzun Mirkovoj, naći ćete se u čuvenom BKK (Beogradski koktel klub). Ovo kultno mesto je poznato po fenomenalnim koktelima, malom broju mesta (samo 16) i sjajnom ekipom iza šanka (možete doći i sami, dobro društvo je zagarntovano).

116147154_337587430586673_6352832815010375807_n.jpg
Beogradski Koktel Klub 

Subota je naš dan! Ili bolje rečeno podne... i zato nam je važno da možemo negde da doručkujemo i u vreme ručka. Skoro smo saznali da čuvena Iva New Balkan Cuisine služi doručak tokom celog dana, te se upućemo stopama Michelin preporuke. Imajući u vidu ambijent i atmosferu restorana sasvim je moguće da ovde dočekamo i veče.

Ovog vikenda, nedelja je naš dan za „sadržaj“! Lenčarili smo, uživali, a sada se upućujemo ka Silosima gde platforma Bazaart izvodi svoju eksperimentalu predstavu pod naslovom Mazohizam. U predstavi se postavljaju pitanja o sadizmu, mazohizmu i na šta to mi pristajemo. Verujemo da ova predstava nije lagano „vikend štivo“ ali smo odlučili da ovaj januar rezervišemo za (pre)ispitivanja.

Do sledeće vikend šetnje...