Ljubitelji "Sex and the City" serije, Aidan se zvanično vratio! Sarah Jessica Parker je nedavno iznenadila gledaoce "And Just Like That", nastavka kultne serije, kada je na snimanju fotografisana zajedno sa Johnom Corbettom, bivšim verenikom njenog lika Carrie Bradshaw.

Spoiler alert! 57-godišnja glumica je na Instagramu ozvaničila njihovo ponovno okupljanje podelivši fotografiju na kojoj se ljube kao nekada usred Njujorka.

Obožavaoci Sarah Jessice Parker požurili su da prokomentarišu ovu novost, a Gwyneth Paltrow je napisala: „Nema šanse“, a Andy Cohen je dodao: „Ludim“.

Iako je ovo prva fottografija koju je Sarah Jessica objavila na svom nalogu, potvrđujući njihovo ponovno okupljanje, ona je progovorila o Johnovom povratku.

"Tako je lepo. Tako je srećno", rekla je za Extra na predstavljanju vodećeg butika za SJP Collection, njenu popularnu liniju cipela, u Njujorku.

Glumica je na Instagramu ozvaničila ponovno okupljanje Aidena i Carrie.
IFTN / United Archives / Profimedia 

"On donosi mnogo radosti. On je neka vrsta natprirodno srećne osobe i tako je uzbuđen što se vratio."

Šta očekivati od njihovog ponovnog okupljanja, ona je dodala: „To je neverovatna priča koju su pisci razmrsili. Mislim da će to biti od velikog značaja za publiku koja oseća veliku naklonost prema njemu."

AIDAN SE VRAĆA U 2. I 3. SEZONU NASTAVKA ''SEKS I GRADA'': Donosimo sve o tome!
Profimedia 

„Ne mogu ništa da kažem osim, ​​zaista je sjajno ponovo biti u njegovom društvu i imati priču koja je takođe srećna, zabavna i poznata, ali nova jer je prošlo 10, 15 godina", zaključila je glavna glumica kultne serije.

Debata o tome da li je Carrie trebalo da izabere Aidana umesto Mr Biga pojavljuju se svaki put kada se Carrie i Aiden sretnu. Podsetimo, Corrbet je gostovao u filmu "Sex and the city 2" iz 2010, dajući gledaocima nadu za novo pomirenje. Ipak, na kraju tajming bio pogrešan i ostali su jedno drugom „neprežaljena ljubav“. Kako stvari stoje, sve do sada.

324947400_724162899025010_8164705619458992613_n.jpg
Instagram 

U slučaju da ste propustili, Carrie je sama od kada je njen voljeni Mr. Big (Christopfer Noth) preminuo u prvoj sezoni "And Just Like That". Carrie je sada udovica, slobodna je da istražuje svoju srećnu i traži ljubav do kraja života, a mi držimo palčeve za još jedan pokušaj ljubavi Aidana i Carrie – treća sreća!

Mr. Big (Christopfer Noth) je preminuo u prvoj sezoni "And Just Like That".
Profimedia