Kolekcija Saint Laurenta za proleće 2023. je za tren postala najpoželjnija kod slavnih ljudi sa A-liste. Najnoviji komad koji se našao u fokusu? Look broj 42 iz pomenute kolekcije koji čini drapirana haljina dugih rukava sa naglašenim ramenima, a u kojoj se pojavila Michelle Pfeiffer na crvenom tepihu. 

profimedia-0754534438.jpg
VALERIE MACON / AFP / Profimedia 

 Naime, glumica se u ovoj glamuroznoj crnoj haljini pojavila na premijeri filma Ant-Man And The Wasp: Quantumania u kombinaciji sa istim skulptularnim zlatnim manžetnama koje su se mogle videti i na modnoj pisti, a koje su inspirisane maksimalističnim dizajnom po kojem je bio poznat Yves Saint Laurent 80-ih godina. 

profimedia-0754589211.jpg
AXELLE WOUSSEN / INSTAR Images / Profimedia 

 Michelle Pfiffer se često odlučuje za izgled koji odiše elegancijom i svedenošću, ali sa modernim zaokretom, zbog čega važi za ikonu stila među ženama 50+ godina. Podsetimo se samo plišane Saint Laurent sa čipkom koju je nosila u emisiji kod Jimmyja Fallona ili Oscar de la Renta haljine sa puf rukavima koju je nosila na predstavljanju Paramount+ kompanije u Velikoj Britaniji prošlog juna.

profimedia-0702300872.jpg
Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia