Ove godine, sasvim očekivano, odbacuje se staro pravilo da žene u određenim godinama treba da ošišaju kosu na kratku dužinu. Da se razumemo, ne morate apsolutno ništa osim onog što vama odgovara i čini da se osećate lepo i udobno u svojoj koži. Upravo to demonstrira glumica Michelle Pfeiffer koja je na svom Instagramu pokazala novu frizuru - blunt bob koji izgleda neverovatno moderno i chic, naročito u svetloj blonde nijansi.

Frizuru je osmislio Chris McMillan, koji je takođe dugogodišnji frizer Jennifer Aniston, želeći da stvori nešto svedeno i elegantno, idealno za žene koje žele da osveže svoj izgled poput Michelle u 60-im godinama.

Sa isprekidanim krajevima i tupim rezom, ovoj frizuri nije puno mnogo stilizacije i održavanja, zbog čega će vam postati još draža. ''Ponekad jednostavnost čini veliku razliku" kaže popularni frizer aludirajući da ako želimo da napravimo promenu, ne moramo da idemo u krajnost.

Svetloplava boja unela je mladalačku svežinu, a razbarušena tekstura francusku nonšalanciju koju obožavamo. Eto inspiracije za vašu sledeću frizuru!

profimedia-0743117972.jpg
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia